Obavijesti

News

Komentari 26

Obitelji stradalih onemoćale od tuge: Urušio nam se svijet...

Obitelji stradalih onemoćale od tuge: Urušio nam se svijet...
12

I dok Lufthansa još taji identitete članova osoblja, članovi obitelji poginulih putnika još ne mogu vjerovati da njihovih najdražih više nema. Ne mogu se pomiriti s tim

VIDEO

U zrakoplovu Germanwingsa koji je pao u utorak u francuskim Alpama bilo je 144 putnika i šest članova posade. I dok Lufthansa još taji identitete članova osoblja, članovi obitelji poginulih putnika još ne mogu vjerovati da njihovih najdražih više nema. 

O poginulim Amerikankama Yvonne Selke i njezinoj kćeri Emily, obitelj i kolege imaju samo riječi hvale. 

- Izgubili smo dvije predivne i brižne osobe koje su toliko značile mnogima - objavila je njihova obitelj i zamolila za privatnost. Od Yvone i Emily oprostili su se i kolege s posla i fakulteta kojima će jako nedostajati. 

Obitelj Martyna Matthewsa (50), poduzetnika iz Velike Britanije koji je u Njemačku putovao, vjeruje se, na poslovni put shrvana je gubitkom. Njegova supruga Sharon i djeca Jade i Nathan zamolili su za privatnost u ovim teškim trenucima.

REUTERS/PIXSELL

- U trenutku kada sam čuo za nesreću provjerio sam i vidio da su bila tri leta, ali on je bio na tom užasnom letu i od tada moj se svijet srušio - kazao je Robert Baum, otac Eyala Bauma (39), Izraelca koji je živio u Njemačkoj. 

Među poginulima su i australska medicinska sestra Carol Friday (68) te njezin sin Greig (29), inženjer koji se planirao preseliti u Francusku i podučavati engleski jezik, prenosi NBC

- Naša obitelj je još u velikoj nevjerici i onemoćala od tuge. Zauvijek će biti u našim srcima, snovima i sjećanjima - objavila je njihova obitelj. 

- Bio je najbolji sin, moj cijeli svijet - kazala je Britanka Carol Bramley shrvana majka Andrewa Bramleya (28), studenta Paula koji se vraćao s odmora u Barceloni. 

REUTERS/PIXSELL

Glazbenica Gabriela Maumus (28) i njezin dečko Gabriel Greco (28) iz Argentine su u Europi bili na odmoru. Shrvani Gabrielin otac kazao je da je njihova obitelj sada uništena.

- Sjećat ću je se kao mojeg žarkog sunca svakog jutra, tako je ona meni govorila - kazala je Gladys Fazo koja još ne može vjerovati da je njezina kći, instruktorica joge Daniela Ayon, mrtva.

Shrvane su i obitelji Španjolke Marine Bandres (37) koja je letjela sa svojim malim sinom te njezine sunarodnjakinje Ariadne Falguere, ali i španjolska obitelj koja je izgubila tri generacije žena unuku, majku i baku. 

Među preminulima su Meksikanka Dora Isela te Japanac Junichi Sato (42) i Marina Bandrés López-Belio i njezin sedmomjesečni sin, bračni par porijeklom iz BiH Ehret i Emira Smailagić, ali i cijeli razred iz Njemačke te dvoje vrhunskih opernih pjevača Maria Radner i Oleg Bryjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH