Obavijesti

News

Komentari 2

Objavili slike gay osoba koje se seksaju u parku

Objavili slike gay osoba koje se seksaju u parku
5

Interna istraga dovela je do uhićenja 40 osoba koje su svoje homo i hetero sklonosti upražnjavali u parku. Policija je objavila njihove slike na netu

VIDEO

Park je namijenjen djeci i obitelji, a ne ljudima koji tamo odlaze upražnjavati svoje sklonosti. Kako je taj problem uzeo maha, morali smo pokrenuti istragu, kažu policajci iz Buffala koji su u samo dva tjedna uhitili 40 prijestupnika.
Policajci su radili tako što su kao klijenti odlazili u park i kad bi vidjeli potencijalnog prijestupnika, s njim bi započeli razgovor.
Ta konverzacija gotovo je uvijek završavala pozivom na seks. Nekolicina njih čak je pokazala svoje genitalije policajcima na tajnom zadatku kako bi ih "zaveli veličinom". Muškarci koji su u parku nalazili svoje partnere za seks nekoliko puta su uhvaćeni na djelu, a roditeljima je "puk'o" film kad je dijete ugledalo dvojicu homoseksualaca kako se skidaju i pripremaju za seksualni klinč.
- Ne znam što bi se dogodilo djetetu da je vidio tu scenu. Ovaj park je za djecu  i potpuno je neprihvatljivo da se u njemu događaju ovakve stvari - rekao je šef policije.
Uhićeni muškarci su u dobi od 29 do 85 godina i nekolicina od njih već je osuđena za narušavanje javnog reda i mira te neprimjereno ponašanje u javnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.