Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Objavili slike gay osoba koje se seksaju u parku

Interna istraga dovela je do uhićenja 40 osoba koje su svoje homo i hetero sklonosti upražnjavali u parku. Policija je objavila njihove slike na netu

Fox
Foto: Fox

Park je namijenjen djeci i obitelji, a ne ljudima koji tamo odlaze upražnjavati svoje sklonosti. Kako je taj problem uzeo maha, morali smo pokrenuti istragu, kažu policajci iz Buffala koji su u samo dva tjedna uhitili 40 prijestupnika.
Policajci su radili tako što su kao klijenti odlazili u park i kad bi vidjeli potencijalnog prijestupnika, s njim bi započeli razgovor.
Ta konverzacija gotovo je uvijek završavala pozivom na seks. Nekolicina njih čak je pokazala svoje genitalije policajcima na tajnom zadatku kako bi ih "zaveli veličinom". Muškarci koji su u parku nalazili svoje partnere za seks nekoliko puta su uhvaćeni na djelu, a roditeljima je "puk'o" film kad je dijete ugledalo dvojicu homoseksualaca kako se skidaju i pripremaju za seksualni klinč.
- Ne znam što bi se dogodilo djetetu da je vidio tu scenu. Ovaj park je za djecu  i potpuno je neprihvatljivo da se u njemu događaju ovakve stvari - rekao je šef policije.
Uhićeni muškarci su u dobi od 29 do 85 godina i nekolicina od njih već je osuđena za narušavanje javnog reda i mira te neprimjereno ponašanje u javnosti.

Možda vas zanima i ovo:
Message