Obavijesti

News

Komentari 247

Objavljene poruke ubijene Osječanke: ‘On je opsesivan, posesivan, poremećen...'

Objavljene poruke ubijene Osječanke: ‘On je opsesivan, posesivan, poremećen...'

"Ako te ikad neka cura bude pitala za njega, molim te reci da bježi. Ja sam se uvjerila", neke su od poruka koje je primila Mihaelina prijateljica...

VIDEO

Objavljene su poruke Mihaele B. (21), mlade djevojke koja je usmrćena iz vatrenog oružja u stanu u Osijeku. Podsjetimo, nakon tragedije priveden je 27-godišnji M. S., policajac iz Osijeka, a DORH je u svom priopćenju objavio da je kazneno djelo prekvalificirano u kazneno djelo ubojstva te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja djela.

Portal Index.hr objavio je WhatsApp poruke koje je usmrćena 21-godišnjakinja razmjenjivala s policajcem, kao i one koje je slala prijateljici o njemu. Iz poruka proizlazi da su se znali vrlo kratko, za što je Index dobio neslužbenu potvrdu iz policije. Intenzivno su se dopisivali oko tjedan dana, a prema screenshotovima, Mihaela se žalila da mladi policajac "radi dramu" i da je posesivan, iako se kratko poznaju. Poruke su poslane u ponedjeljak.

Policajcu (27) kojeg terete za ubojstvo djevojke (21) odredili mjesec dana istražnog zatvora
Policajcu (27) kojeg terete za ubojstvo djevojke (21) odredili  mjesec dana istražnog zatvora

Poruke također sugeriraju da nisu bili u vezi, a u subotu 9. rujna prijateljici je poslala sljedeću poruku: "Nervira me jer stalno traži neku potvrdu da je on meni dovoljna, da sam ja s njim ovo ono sretna, šta ja znam bokte, ko da smo u vezi."

"Ako te ikad neka cura bude pitala za njega, molim te reci da bježi. Ja sam se uvjerila", neke su od poruka koje je primila Mihaelina prijateljica. Za policajca u porukama piše da je opsesivan, posesivan i manipulativan. Također u porukama stoji i da "nije normalan, čist u glavi".

Ubio ju je, a za policiju nije bilo ubojstva: 'Čini se kao da netko nama ne govori potpunu istinu'
Ubio ju je, a za policiju nije bilo ubojstva: 'Čini se kao da netko nama ne govori potpunu istinu'

Podsjetimo, policija je policajca osumnjičila za blaže kazneno djelo dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja, no DORH je vrlo brzo prekvalificirao kazneno djelo koje se 27-godišnjaku stavlja na teret. Screenshotovi poruka s WhatsAppa osobno su dostavljeni osječkoj policiji, no osoba koja ih je dostavila nije dobila nikakvu povratnu informaciju, a policija te poruke ni službeno ni neslužbeno nije spominjala, prenosi Index.

Detalje slučaja i ispovijest prijateljice ubijene Mihaele možete pročitati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 247
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.