Obavijesti

News

Komentari 42

"Obojica su bili vrijedni, Igor je uzdržavao bolesne roditelje..."

"Obojica su bili vrijedni, Igor je uzdržavao bolesne roditelje..."
12

Često su se družili, prijatelji su od djetinjstva. Vikendima su obično zajedno izlazili. Obojica su bili dobri, pristojni i vrijedni. Igor je u utorak trebao ići za Njemačku, kazao je poznanik preminulih

VIDEO

Strašna tragedija! Naše selo ne pamti takvu tragediju, gubitak dva mlada života. Svismo shrvani i u boli. Dečki su bili jako dobri prijatelji, a obojica dobri i vrijedni - govore shrvani mještani naselja Police Pirišće kod Ozlja za svoje mlade sumještane Antuna M. (23) i Igora B. (27) koji su u noći u 3 sata u nedjelju automobilom VW Golfom sletjeli u rijeku Dobru u Tomašnici na području Ozlja uslijed čega su smrtno stradali.

Ne znaju kamo su se dvojica prijatelja u noći uputili, pretpostavljaju da su bili u noćnom provodu. Automobil je u rijeci u nedjelju poslijepodne oko 15.40 sati uočio mještanin Zadobarja koji je na površini uočio tek kotače i to odmah dojavio policiji koja je angažirala djelatnike HGSS-a, ronioce i vučnu službu i uputila ih na mjesto događaja. Visok vodostaj i brza rijeka otežavali su im izvlačenje automobila iz nabujale rijeke koje je izvršeno navečer oko 21 sat. Zajedno sa automobilom izvučen je i smrtno stradali putnik (23), mladi Antun, dok se za vozačem potraga nastavila i tijekom ponedjeljka. Pretraživanjem rijeke Dobre prije podneva je u rijeci pronađeno i drugo beživotno tijelo vozača (27), petstotinjak metara nizvodno od mjesta slijetanja.

- Tijelo su izvadili ronioci ATJ Lučko, a potom je na mjestu događaja proveden očevid te slijedi daljnji rad u cilju utvrđivanja uzroka smrti mladića. O događaju će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno izviješće - izvijestila je policija.

- Često su se družili, prijatelji su od djetinjstva. Vikendima su obično zajedno izlazili. Obojica su bili dobri, pristojni i vrijedni. Igor je u utorak trebao ići za Njemačku, tamo radi kao električar za jednu našu firmu, a vikendima bi se vraćao kući. Antun je pak bio tokar i radio je u jednoj firmi u Karlovcu – govori njihov poznanik.

Igor je uz to uzdržavao bolesne roditelje i mlađeg brata školarca, piše Zadarski.hr.

Antunova obitelj je u šoku, njegov brat nam je rekao da ne može vjerovati da Antuna više nema, te da im je bilo neobično što se nije vratio kući niti se javljao na telefon, zbog čega su u nedjelju pozvali i policiju. Obitelj drugog mladića je do zadnjeg trenutka u neizvjesnosti čekala rezultate pretrage sa nadom da se nekako uspio izvući i preživjeti, ne želeći ništa govoriti. 

Očevidom je na mjestu prometne nesreće utvrđeno da je vozač automobila karlovačkih registracijskih oznaka kretao županijskom cestom, te da je u mjestu Tomašnica uslijed neprilagođene brzine u lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem, te sletio u korito rijeke Dobre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava