Obavijesti

News

Komentari 0

Krvna osveta: Ubili muškarca, izrešetali mu ženu i kćer

Krvna osveta: Ubili muškarca, izrešetali mu ženu i kćer
10

Na parkiralištu trgovačkog centra u Karlovcu je ubijen muškarac (54), a njegova žena i kćerka su kritično nakon pucnjave. Policija je u Draganićima uhitila više ljudi

VIDEO

Pucali su, pucali su, vikao je dječak trčeći krvave glave u supermarket Supernova u karlovačkoj četvrti Banija. Zeleni kombi pun ranjenih pregazio je zeleni otok i dojurio ispred trgovine.

- Dječakova glava bila je krvava, bio je u šoku. Na ulazu je ležala krvava žena, a pored nje mrtav muškarac – ispričala nam je prodavačica koja želi biti anonimna.

Mrtav je bio Mate Velić (54). Na njega i njegovu obitelj, suprugu (43) i kćerkicu (15) pucali su zasad nepoznati muškarci. Navodno još na autocesti. Teško ranjena žena i djevojčica u bolnici su i bore se za život.

- Čula sam muškarca kako policajcu govori da su na njih pucali iz crnog Audija A4, a kad sam izašla ispred trgovine, na cesti su stajala četiri crna Audija puna Roma – ispričala je prodavačica iz supermarketa.

Policija je nakon dojave o pucnjavi na noge digla interventnu jedinicu. Tragali su za romskom obitelji Hudorović.

Ubrzo nakon pucnjave, policijske su se snage uputile prema Draganiću, mjestu u blizini Karlovca. S dugim cijevima patrolirali su ulicama i puteljcima u potrazi za ubojicama Mate Velića. Cijelo je selo bilo na nogama. Potraga nije dugo trajala.

Policija je ubrzo privela nekoliko muškaraca. Pod jakim naoružanjem dopratili su ih do automobila. Pritvorili su ih u Karlovcu.

Karlovac i cijela okolica zgroženi su obračunom. Neki vjeruju kako se sve moglo predvidjeti nakon krvavog napada na sajmu u Otoku Oštarijskom prošle subote.

U Draganiću je situacija cijelo poslijepodne bila napeta. Kako se moglo čuti, rodbina i prijatelji ubijenog Velića javno su najavili krvnu osvetu. Neki su se kleli u život vlastite djece da će osvetiti ubijenog Matu. Nisu prijetili ubojstvom starijih članova suprotstavljene obitelji Hudorović, već najgorom mogućom prijetnjom, ubojstvom njihove djece.

Rekli su da će ih njihova osveta stići kad tad. Interventni policajci u pancirkama i naoružani do zuba čuvaju mješatne Draganića i sve moguće prilaze selu.

Osvetili se zbog napada na sajmu

U subotu poslijepodne u Otoku Oštarijskom kraj Ogulina bio je sajam. Na natjecanju u kojem konji vuku kladivo nalazili su se pripadnici dvije romske obitelji, braća Zoran i Zdravko Hudorović te članovi obitelji Velić, otac Frane (48) i istoimeni sin (18). Posjetitelji su čuli kako su se pripadnici dvije obitelji oko nečega porječkali. Odjednom je na sajmu odjeknula pucnjava. Velići su, pokazao je poslije policijski očevid, ispalili nekoliko hitaca na braću Hudorović.

Nakon pucnjave Velići su s nekoliko prijatelja sjeli u crni BMW-ov terenac i odjurili prema Karlovcu.

Uz škripu guma bježali su pred nekoliko policijskih automobila. Nakon filmske potjere uspjeli su ih zaustaviti tek u Ilovcu. Mještani su bili šokirani potjerom. Policija je napadače izvukla iz automobila i pritisnula ih uz ogradu. Stavili su im lisičine.

Sve su ih priveli. Obitelj napadača od prije je poznata policiji. Jednog brata Hudorović liječili su u Općoj bolnici u Ogulinu, a drugog su prevezli u zagrebačku bolnicu. Policija isprva nije bila sigurna je li u braću pucao otac Frane ili sin. Iako su uhitili sina, ispostavilo se kako je otac pucao. Obojici su u nedjelju odredili pritvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...