Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Obrat u slučaju nestanka žene i dvoje djece: 'Ipak sam ih ubio'

Nakon što mu je trudna supruga zajedno s kćerima "nestala" u ponedjeljak, Chris Watts to je prijavio policiji. Za njima je tragao i FBI, no na kraju je priznao da ih je sam ubio

Foto: Facebook
81 komentara

Shanann Watts (34) i njezine dvije kćeri od četiri i tri godine nestale su u Coloradu u ponedjeljak, a nestanak je prijavio njihov suprug i otac Chris. 

FBI i lokalna policija tražili su trudnu Shanann i djecu, a Chris im je rekao da su nestali nakon emocionalnog razgovora. Zatim se uputila prema prijateljici. Kazao je da je to bilo nakon pet sati ujutro. On je otišao na posao, a netom prije vidio je putem baby-monitora kako njegove kćeri spavaju. 

Foto: Dario Šimović/Facebook

Njegova žena navodno se cijelo jutro nije javljala na telefon kad ju je zvao, niti je odgovarala na poruke. Oko podneva je vidio putem kamere na zvonu na vratima da je njihov prijatelj navratio, ali nitko mu nije otvorio vrata. Brzo je otišao kući, ali tamo doista nikog nije bilo. Shanannin automobil bio je parkiran ispred, što ga je potaknulo da nazove policiju. 

Shanann je ostavila u kući i novčanik, mobitel i torbicu. 

Foto: Dario Šimović/Facebook

Nakon policijske istrage, Chris je priznao da je ubio svoju trudnu suprugu i kćeri. Kako strani mediji izvještavaju, nedugo nakon što je dao izjavu ga je policija odlučila privesti, piše Daily Mail

Možda vas zanima i ovo:
Message