Obavijesti

News

Komentari 1

'Očekivao bih puno više s obzirom na njegovu veličinu'

'Očekivao bih puno više s obzirom na njegovu veličinu'

Škoro se mora zapitati u čemu je pogriješio kad ga nitko od saborskih zastupnika nije otvoreno podržao, rekao je Igor Peternel u razgovoru za N1

VIDEO

Igor Peternel je u razgovoru za N1 komentirao sukob Miroslava Škore s njegovim nasljednicima u Domovinskom pokretu i na pitanje je li prijetio Škori nakon što ga je smijenio s mjesta u svom saborskom uredu, Peternel je rekao: “Nazvao sam ga i rekao mu da za sve postoji način. Jako mi je važna forma, način, jer to određuje finoću u prostoru djelovanja. Smetalo me da nije sa mnom razgovarao, nije me pozvao da ostupim. Ja bih to učinio, vratio bih se na fakultet i to nije velika stvar. Nisam očekivao da ću ostati na toj funkciji, ali sam mislio da će to čekati prvi radni dan, 1.9. Očito mu se žurilo.”

- Samo sam mu rekao da ne mogu razumjeti njegov potez i da sam dva tjedna pristojno i za mene nespecifično šutio i da se baš na meni našao iskaljvati. Volio bi on smjenjivati saborske zastupnike, ali ne može pa sad smjenjuje sve koje može. Nema problema, ako je on sretan, neka je - rekao je o bivšem šefu. 

Bivši suradnici Škoro i Peternel svađaju se preko društvenih mreža, pale su i teške optužbe
Bivši suradnici Škoro i Peternel svađaju se preko društvenih mreža, pale su i teške optužbe

Na pitanje što je mislio kada je u stranačkoj grupi napisao da treba uzeti stvari pod kontrolu, rekao je: “Ne želim našu internu prepisku komentirati. Interna je zato da ostane interna. Zašto je završila u medijima, nije mi poznato. To se mora razriješiti. Sazvano je Predsjedništvo i Domovinski odbor za sljedeći tjedan. Mi moramo članove i birače obavijestiti o odlukama. Što će biti sa Škorom, hoće li ostati potpredsjednik Sabora… O svemu se mora odlučiti i komunicirati prema članovima.”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vjeruje da će se ovaj tjedan sastati stranački Sud časti, ali nema informaciju kada.

- Neću prejudicirati odluke Suda časti, samo ću reći da kao prvi suradnik nisam bio obaviješten o njegovoj ostavci. Tvrdim da kad je ostavka dana ona se ne može povlačiti. Škoro je dao ostavku i otišao na turneju po ograncima u Dalmaciji u društvu svoje suradnice i vratio se ohrabren… Na Facebooku možete nešto izbrisati, ali u životu ne možete. Ne vidim zašto bi Ministarstvo uprave oklijevalo.”

“Ja mislim da je otišao zaista daleko. On dozira svoje napade, svaki dan ide nešto. On svaki dan želi slabiti stranku, a da mi ne znamo što on hoće. Dao je ostavku, ja ne razumijem što on hoće, a nitko ga ni ne pita. Koje su njegove mjere, osim uništavati stranku?” - rekao je.

Podržat će smjenu Škore i kaže da ne vidi potrebu da ostane potpredsjednik Sabora iz Domovinskog pokreta.

- Mi moramo organizirati unutarstranačke izbore i završiti ovu priču. Stvara se dojam raskola, a mi imamo situaciju da predsjednik stranke koji je dao ostavku je prvo instrumentalizrao svoju sestru. Kasnije se ona isključila, a on se uključio - rekao je i dodao da su iz Škore stali pojedini ljudi, a ne lokalne organizacije.

- Ja bih očekivao puno više s obzirom na veličinu Miroslava Škore - kaže Peternel govoreći kako ne vidi raskol.

VIDEO Škoro je rekao da je učio Igora Peternela kako se križati. Evo i snimke. Urnebesna je...
VIDEO Škoro je rekao da je učio Igora Peternela kako se križati. Evo i snimke. Urnebesna je...

- Škoro se mora zapitati u čemu je pogriješio kad ga nitko od saborskih zastupnika nije otvoreno podržao - rekao je, a na pitanje je li ovo kraj Domovinskog pokreta dodaje:

- Ova stranka se brendirala na imenu Miroslava Škore, ali stranka je brendirala i niz drugih ljudi, saborskih zastupnika koji pošteno rade svoj posao. Siguran sam da Domovinski pokret ima budućnost, onakvu kakvu će sam trasirati. Na članovima je da rješavaju probleme građana - kaže.

O tome hoće li Domovinski pokret to sve raditi na čelu s Ivanom Penavom, Peternel kaže: “Što se mene tiče, da.”

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.