Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Očevid još nije počeo: Tko je podmetnuo požar u CIOS-u?

S obzirom na vrstu materijala koji je gorio,  radi se o otpadu koji i nakon gašenja požara još prilično dugo isijava toplinu. Zdravstvene službe tvrde da nema prekoračenja štetnih plinova u zraku

Foto: snimio čitatelj/24sata
13 komentara

Prema posljednjim službenim informacijama iz policijske uprave zagrebačke, očevid požara u zagrebačkom Centru za reciklažu članici grupe CIOS još nije počeo. HRT neslužbeno saznaje da će početi tijekom ponedjeljka, ali za to se prvo moraju steći uvjeti.
Naime, s obzirom na vrstu materijala koji je gorio,  radi se o otpadu koji i nakon gašenja požara još prilično dugo isijava toplinu. Zdravstvene službe tvrde da nema prekoračenja štetnih plinova u zraku. 

OGLASIO SE I PRIPUZ U 30-ak sekundi sve je planulo: 'Požar je djelo profesionalca...'

Podsjetimo, u subotu navečer je izgorio manji dio glomaznog otpada na otvorenom skladištu dovezen s ilegalnog odlagališta na Savici, te dio ograde reciklažnog centra. Sumnja se da je požar podmetnut. 

Gostujući u Temi dana na HRT-au, vlasnik CIOS-a Petar Pripuz rekao je kako je iz snimke koju su dostavili medijima vidljivo da je požar podmetnut te da je djelo profesionalca.  

- Najvažnije nam je da se utvrdi stvarni počinitelj kako bi se otklonila sumnja u našu tvrtku -  rekao je Pripuz te dodao da ne sumnja u konkurenciju jer je zapravo nemaju.  

GUSTI DIM NAD ZAGREBOM Požar u Ciosu: Pogledajte kako je planuo centar za reciklažu

- S obzirom na kadrove, ulaganja i infrastrukturu, konkurencije nemamo - istaknuo je.

Možda vas zanima i ovo:
Message