Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kod mene nema paradiranja i poziranja. Ja imam jasan stav'

Na zagrebačkom skupu počinje druga faza kampanje Zorana Milanovića koju je počeo još sredinom tjedna objavom plakata i internetske stranice...

Foto: PIXSELL
462 komentara

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović drži predizborni motivacijski skup u zagrebačkom klubu Tvornica pred članovima stranaka i simpatizerima.

Foto: PIXSELL

Na zagrebačkom skupu počinje druga faza njegove kampanje koju je počeo još sredinom tjedna objavom plakata i internetske stranice.

Foto: PIXSELL

- S Vladom ću surađivati koliko je to moguće, to je moje čvrsto obećanje - rekao je Milanović.

- Poziranje, paradiranje i naslikavanje od mene vidjeti nećete. Ali hoćete jasan stav - zaključio je.

- Zagovornik sam vrijednosti antifašizma. Znamo što to znači, to nije ideologija, to je otpor. Moja ideologija je ideologija slabijih, vjera da će sutra biti bolje. To su temelji EU-a u kojoj danas živimo. Građani, pogotovo djeca, moraju imati pristup besplatnom školovanju i zdravstvu. Ne smije se dogoditi da netko mora razmišljati hoće li prodati kuću ili njivu ako slomi nogu. "Tako se živi u SAD-u, ne u Europi - kaže Milanović.

Foto: PIXSELL

Komentirao je i kako su uzor našim političarima bahati državnici.

- Nije se događalo da dražavnici budu arogantni i bahati. I sam sam bio meta tih kritika, ali sad kad to gledam osjećam se stidljivo, kao bečka škola - rekao je Milanović i dodao kako su i psovke postale dio političkog diskursa, a protiv toga se moramo boriti.

Podršku su došli dati i Krešo Beljak, predsjednik HSS-a, Goran Aleksić, predsjednik stranke Snaga te Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika. 

Foto: PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message