Obavijesti

News

Komentari 3

Od uprave zatvora dobili tortu, ali ne i bračnu ćeliju

Od uprave zatvora dobili tortu, ali ne i bračnu ćeliju
3

Desislava B. (20), koja izdržava kaznu u ženskom zatvoru u Požarevcu, udala se za neimenovanog zaručnika koji je u poluotvorenom zatvoru u Nišu

VIDEO

Bugarka Desislava i neimenovani mladenac vjenčali su se u posebnoj prostoriji srpskog ženskog zatvora uz prisutnost kumova i prevodioca za bugarski jezik. Mladenac, u elegantnom odijelu, poklonio je svojoj dragoj buket crvenih ruža i vjenčanicu. Ali, mlada, koja je dobila nekoliko kilograma, nosila je traperice i zelenu košulju. Nakon što ih je matičar vjenčao, nije bacala buket, ali je dobila dozvolu da ga zadrži za sebe. Na poklon od zatvorske uprave dobila je tortu kojom su se svi počastili. Nakon vjenčanja, mladenka se pojavila pred novinarima. O suprugu, koji nije dao da se objave njegovi podaci, nije htjela govoriti. Cijelo vrijeme bila je okrenuta leđima jer je nisu smjeli slikati.
- Nisam očekivala da ću biti u zatvoru, a pogotovo da ću se tu vjenčati. Kada izađem za dva i pol mjeseca, dogovorit ćemo se gdje ćemo živjeti. Vjenčanje mi neće olakšati zatvorske dane. Sada mi je teže jer ćemo biti skupa tek kada izađem - rekla je mladenka, koja je otkrila da su se upoznali u jednom pritvoru .
Nakon zdravice, odjurila je u posebnu prostoriju gdje je s dragim provela nekoliko sati prve bračne noći. Zamjenica uprave zatvora Snežana Milivojević kaže da je ovo prvi slučaj zatvorskog vjenčanja nakon deset godina.
Jelena Tonić (32) iz Beograda i Sreten Jevtović (26) iz Gornjeg Milanovca vjenčali su se prije nekoliko mjeseci u zatvoru u Čačku. Nakon obreda u kapeli, poslužena im je zakuska u zatvorskoj kantini. Mlada je poslije otišla kući, a Sreten u ćeliju. Kristijan Golubović i Suzana Milojković vjenčali su se u Zabeli. Povorka od 30-ak ljudi i trubači krenuli su od Kristijanovog stana prema Požarevcu. Mladenci su na poklon dobili bračnu posjetu u trajanju od tri sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa