Obavijesti

News

Komentari 61

Odgodite put ako je moguće: Dio cesta zatrpan je snijegom

Odgodite put ako je moguće: Dio cesta zatrpan je snijegom
5

HAK savjetuje vozačima da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i na put ne kreću bez propisne zimske opreme, a ako je moguće i da odgode putovanje. Snijeg će padati danima

VIDEO

Snijeg koji je u subotu zameo gotovo cijelu Hrvatsku i dalje radi velike probleme. Prognoza je da će padati danima. HAK je upozorio vozače da na put ne kreću bez zimske opreme i da, ako je moguće, odgode putovanje.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

snijeg u brelima 00:40

Nema prolaza za kamione

U većem dijelu unutrašnjosti i dijelu Dalmacije pada snijeg i moguća je poledica, zimski su uvjeti na cestama u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije, a u priobalju puše bura s olujnim i orkanskim udarima, izvijestio je u subotu navečer Hrvatski autoklub.

U prekidu su brojne trajektne, katamaranske i brodske linije.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama: iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto trenutno nema slobodnog cestovnog pravca; iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci ili Istri i obrnuto trenutno nema slobodnog cestovnog pravca.

Za sav promet zatvoreni su (zbog vjetra): dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje; dionica A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za sve skupine vozila, osim za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3 uz obaveznu zimsku opremu); A7 Draga-Šmrika; dionica Jadranske magistrale (DC8) Senj-Sveta Marija Magdalena; državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; Paški most.

Samo za osobna vozila otvorene su: Jadranska magistrala (DC8) na dionici Bakar-Senj; DC25 na dionici Gospić-Karlobag;  DC27 Gračac-Zaton Obrovački; državna cesta između čvora i mjesta Križišće (DC99) te lokalna cesta LC58107 Kraljevica-Križišće.

U prekidu trajektne linije

U prekidu su: trajektne linije: Brestova-Porozina, Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska, Stinica-Mišnjak, Zadar-Silba-Mali Lošinj, Sumartin-Makarska, Trogir (Soline)-Drvenik Mali-Drvenik Veli, Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ, Ubli-Vela Luka-Split;

katamaranske linije: Pula-Zadar, Rijeka-Cres-Mali Lošinj, Rijeka-Rab-Novalja, Zadar-Premuda-Silba-Olib, Zadar-Zaglav-Bršanj-Zadar, Šibenik-Kaprije-Žirje, Ubli-V. Luka-Hvar-Split, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Split-Rogač-Milna, Ubli-Korčula-Dubrovnik, Korčula-Hvar-Split i Dubrovnik-Šipan-Mljet.

brodske linije: Mali Lošinj-Unije-Susak, Zadar-Zaglav-Zadar, Zadar-Iž-Rava-Zadar, Vrgada-Pakoštane-Biograd, Orebić-Korčula.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.