Obavijesti

News

Odigrajte slagalicu i osvojite shopping u Arena Centru

Odigrajte slagalicu  i osvojite shopping u Arena Centru
2

Napravite mjesta za nešto novo! Osvojite shopping u Arena Centru: Reserved, Mohito, Cropp, Sinsay i House daruju ti poklon bon za najnoviju proljetnu kolekciju

U periodu od 14. do 25. travnja 2016. na portalima 24sata.hr i budi.in odigrajte web slaglicu. Budite najbrži i osvojite poklon bon za proljetni shopping.

Odigrajte slaglicu!

Nagrade su:

  • 1x poklon bon u vrijednosti od 1.500, 00 kn iskoristiv u prodavaonici Reserved
  • 1x poklon bon u vrijednosti od 1.000, 00 kn iskoristiv u prodavaonici Mohito
  • 1x poklon bon u vrijednosti od 600, 00 kn iskoristiv u prodavaonici Cropp
  • 1x poklon bon u vrijednosti od 600, 00 kn iskoristiv u prodavaonici Sinsay
  • 1x poklon bon u vrijednosti od 600, 00 kn iskoristiv u prodavaonici House

Dobitnici  će se birati u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije u utorak, 28. travnja 2016. godine nakon 10:00 sati.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Sretno svima!

Napravite mjesta za nove kolekcije!

Krenite naprijed zajedno s proljećem! Dok se police trgovine polako pune novim proljetnim kolekcijama i bilo da se tome veselite ili pak paničarite kako nemate “ništa za obući” u ormaru, modni trendovi neće vas zaobići a najbolje odjevne komade pronaći ćete u više od 200 trgovina u Arena Centru. 

U središtu modnih trendova su jarke boje i zanimljivi uzorci, a novo godišnje doba nosi nam provokativan i osvježavajući stav. Riječi  kojima bismo mogli opisati novo modno godišnje doba su: sreća i  sloboda. Sloboda u kombiniranju stilova i trendova, uzoraka, pravaca, odjevnih komada, a to podrazumijeva i sve street style trendove.

Pažnju nam privlače bezvremenski proljetni trendovi: otvorena, sexy ramena na haljinama, preveliki rukavi, cvjetni i prugasti uzorci. Suknja s preklopom ili procjepom, visoki okovratnici i viktorijanska ramena; prugice, jako sjajni detalji, čipka i nabori, kombiniranja kože i ostalih materijala.

Ove sezone nije propisan određeni prugasti uzorak koji će se nositi, već u obzir dolaze prugice raznih debljina i oblika.

Pravi ovogodišnji statement komad koji izgleda  jednako dobro na svima je jakna Bomber, a današnji modeli sve su samo ne dosadni: s cvjetnim ili orijentalnim motivima.

 Ovi i brojni drugi trendovi nestrpljivo vas čekaju na policama trgovina Arena Centra.Vrijeme je da krenete u proljetni shopping!

Ako ste znatiželjni, tražite inspiraciju ili trebate savjet, svaki dan možete zavirite na Facebook  ili web stranicu Arena Centra.

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi