Obavijesti

News

Komentari 8

Odjeća joj je izgorjela, micala je rukama, ali nije mogla govoriti

Odjeća joj je izgorjela, micala je rukama, ali nije mogla govoriti
1

PAKRAC: Teško ozlijeđena V.S. (78) je hitno prebačena u Traumatološku bolnicu u Zagrebu. Nije poznato kako je došlo do eksplozije u njezinoj obiteljskoj kući jutros prije 8 sati...

VIDEO

U eksploziji obiteljske kuće jutros oko 7.40 sati u Ulici 30. svibnja na kućnom broju 6 u Pakracu, teško je ozlijeđena 78-godišnja vlasnica kuće V.S.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:10

- Živimo preko puta njene kuće i ništa nismo čuli, susjeda nekoliko kuća dalje je vidjela dim kako izlazi iz kuće. Izašao sam van i vidio sam ženu kako leži na travnjaku ispred kuće. Potrčao sam do nje. Bila je sva crna, odjeća joj je izgorjela, micala je rukama, ali ništa nije govorila. Vratio sam se u svoju kuću da uzmem jednu deku i nazvao sam vatrogasce. Pokrio sam je dekom, došli su policija i vatrogasci, a potom i Hitna pomoći. Odvezli su je u bolnicu.

Pretpostavljam da je jadna susjeda imala namjeru zapaliti plin u peći koju je stalno gasila i palila, jer je u zadnjih godinu ili dvije dana pomalo pokazivala znakove demencije. Najvjerojatnije se u prostoriji nakupilo plina i došlo je do eksplozije - rekao je prvi susjed Damir Bartoluzzi.

Uz vatrogasce, policiju i Hitnu pomoć na mjesto nesreće došli su i djelatnici Pakrac Plina d.o.o. koji su cijelom naselju zaustavili dotok plina.

- Policija je dobila dojavu o eksploziji, na terenu su djelatnici koji obavljaju očevid, nakon kojeg će biti poznato što je bio uzrok eksploziji - rekla je Nikolina Janković iz PU Požeško-slavonske.

- Pacijentica je zaprimljena s teškim opeklinama opasnim po život i odmah smo je prevezli u Centar za opekline u Draškovićevu u Zagreb - rekla je Marina Major, predstojnica podružnice gradske bolnice Pakrac.

Susjedi stradale žene kažu da je ona bila umirovljenica, nikada se nije udavala i živjela je sama.

- Ona ima samo jednu sestru koja ju je svakodnevni obilazila, ponekad i više puta na dan. Koliko znam, bila je viša medicinska sestra, a uz posao u pakračkoj bolnici predavala je i učenicima medicinske škole. Primijetili smo u posljednje vrijeme da nije najbolje, znala bi doći na naša ulazna vrata, pozvoniti, ispričala bi se i vratila svojoj kući. Bila je mjesec dana u bolnici, a nakon toga njena joj je sestra osigurala smještaj u Domu za starije i nemoćne. Odvezli su je, ali se ona istog dana vratila svojoj kući jer nije željela ostati u Domu. I eto što joj se dogodilo - rekao je susjed Bartoluzzi. 

POGLEDAJTE LIVE

Eksplozija u kući u Pakracu: Teško ozlijeđena žena! Više na http://bit.ly/2zLcRxm Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on Wednesday, November 15, 2017

Inače, u Pakracu ovo je šesta eksplozija plina u zadnjih dvadesetak godina, izuzme li se jedna u kojoj je plin namjerno pustio jedan vlasnik kuće, u četiri je do eksplozije došlo zbog curenja plina, a za ovu posljednju uzrok će biti tek utvrđen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa