Obavijesti

News

Komentari 167

"Odričem se oca. Htio je majku silovati sa žlicom za cipele..."

"Odričem se oca. Htio je majku silovati sa žlicom za cipele..."
1

Srbiju nastavlja potresati priča oko nasilja u obitelji Alberta Nađa, nekadašnje nogometne zvijezde, koja se pretvorila u pravi skandal. Svi su pozvani na saslušanje u policiju

VIDEO

Srbiju već danima potresa priča oko nasilja u obitelji Alberta Nađa, nekadašnje nogometne zvijezde, koja se polako pretvara u pravi skandal. Prvo ga je bivša supruga Jelena Nađ bivša optužila da ju je pokušao silovati pred djecom, da je stalno dobivala batine, te da on ne plaća alimentaciju pa ona i njihovo troje djece žive na granici bijede. Potom se oglasio i prozvani Albert Nađ koji je poručio da ništa od toga nije istina, te da je bivša supruga njega varala i da živi u strahu jer je bacila na njega crnu magiju. Pokazao je i prijeteće poruke koju je navodno dobio od bivše supruge.

Sada se, pak, oglasio Albertov najstariji sin, Nemanja Nađ (20), koji je preko medija poručio da se odriče svojeg oca.

Naime, Nemanje je u ponedjeljak s majkom Jelenom došao u policijsku stanicu, gdje je ona saslušana zbog javnih optužbi da ju je Albert tukao, pokušao silovati pred djecom, te da ju je pokušao ubiti, javlja Kurir.

Revoltiran očevim intervjuom, koji je dan ranije dao na televiziji Pink i u kojem je za sve Jelenine optužbe rekao da su laž, Nemanja je odlučio za Kurir prvi put progovoriti o njihovom odnosu.

- Sramim se se svog oca i javno ga se odričem. Želim ga zakopati i da nitko više ne čuje za Alberta Nađa. Tukao je moju majku pred mojim očima i očima mog brata Nikole i male sestre Jane. Kobne noći je iz nje pokušavao izvući svoju verziju istine, koju je on želio čuti, i tražio priznanje da ga je prevarila s njegovim suigračem iz Partizana. Spada li u prevaru nekoliko razmijenjenih poruka ili razgovor?! - pita se Albertov sin.

Kaže i da ga i dalje proganja situacija kad je njegov otac pokušao silovati njegovu majku žlicom za cipele.

- Moj otac je psihijatrijski slučaj. Imao sam 14 godina kad je pokušao silovati majku ispred mojih očiju. Skinuo joj je odjeću i žlicom za cipele krenuo silovati, a zatim ju je tom istom žlicom tukao. I jastukom ju je pokušao ugušiti. Pokušao sam je obraniti, a on me je uhvatio za vrat i pribio uz ormar. Ne znam što mu se dogodilo, mene je tada pustio, a nju nastavio tući. Preklinjao sam ga da ubije mene jer je ona potrebna Nikoli i Jani, jer ja ionako ne vidim. Ali nije prestajao, već ju je udarao u glavu. Majka je tražila da zove Hitnu pomoć, na što je on rekao: 'Bolje zovi mrtvačnicu' - rekao je Nemanja Nađ za Kurir. Nemanja inače ima kataraktu na oku.

Napominje da ga je posebno pogodilo što je otac njegovu majku predstavio kao nevjernu ženu. 

- On je našao pričati o nevjeri, a varao je majku gdje god je mogao. Te 2006. godine čuo sam jedan razgovor, kad je išao na operaciju prepona u Njemačku. On je skoro pa žigolo, samo nije babe... Da ne kažem što. Umjesto što prosipa lažne priče, bolje da mi je platio operaciju očiju u Španjolskoj - zaključuje Nemanja Nađ.

Jelena: On je nasilnik i treba ga uhititi

Jelena Nađ saslušana je u policiji gdje je ponovila da je žrtva obiteljskog nasilja. 

- Radim sve da djeci osiguram život kakav zaslužuju. Samo čovjek koji nije prošao obiteljsko nasilje i ljudi plitkog shvaćanja mogu osuditi žrtvu. Nasilnika treba uhititi. Posebno jer laže da mi je davao novac na ruke - kaže Jelena. 

Ona tvrdi da nije bila nezaposlena. 

- Nisam lijena, nije me bilo sram da kao njegova bivša žena perem izloge kako bi prehranila djecu. Danas radim u kozmetičkom salonu, koliko imam mušterija - toliko zaradim. On se nema za što uhvatiti, pa priča o nekom izmišljenom preljubu. Žao mi je što ga nisam prevarila, pa da sada govori istinu, ali on nema niti jednu poruku, ni jednu fotografiju kao dokaz. Je li onda svaki muškarac moj potencijalni ljubavnik?! Albertova ljubav je jako boljela - zaključuje Jelena.

Prozvani Albert: Nisam je tukao, bacila je crnu magiju na mene

Prozvanog Alberta Nađa trebala bi uskoro saslušati policiji. 

- Upravo sam u jednoj privatnoj klinici, razgovaram s vlasnikom koji me je osobno pozvao i ponudio operaciju za mog sina. Bio sam presretan, poslao sam sinu poruku, na što mi je on odgovorio: 'Alberte, sada je za sve kasno'. Što da vam kažem, pretužan sam. Ovo je strašno, kazao je Albert Nađ za Kurir.

No, za TV Pink je noć ranije bio puno rječitiji. Naime, u emisiji je iznio razne optužbe na račun bivše supruge Jelene. U studio je donio dvije uplatnice od alimentacije i rekao da nema više novca, jer je socijalni slučaj, javlja Srbija Danas

- Dok sam imao, plaćao sam. Imali smo milijune i sad ih nema. Potrošili smo. Moja sadašnja supruga plaća mojoj djeci alimentaciju i nije me sram. Ja sam na zavodu za zapošljavanje - rekao je Nađ i dodao da je bivša supruga bacila crnu magiju na njega. 

- Ta žena se bavi nečim, ne znam čime, ali se bavi nečim. Ja vjerujem u crnu magiju jer sam je doživio na svojoj koži - rekao je Nađ. 

Objasnio je i zašto je prijavio policiji najstarijeg sina Nemanju. 

- Nazvali su me jednog dana i rekli da su gladni. Prijavio sam ga jer mi je prijetio da će mi "je*ati mater cigansku". Prijavio sam ga samo da bih ga zastrašio - kazao je bivši nogometaš. 

Nađ je rekao i da se boji incesta, to jest da se njegova kćer iz drugog braka ne zaljubi u jednog od sinova iz prvog braka. To je izazvalo priličan šok u studiju. Također, negirao je da je tukao bivšu suprugu i poručio kako bi volio da ga mediji poslije ovoga ostave na miru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...