Obavijesti

News

Komentari 29

Odrubili joj glavu jer muž nije na vrijeme isplatio otkupninu

Odrubili joj glavu jer muž nije na vrijeme isplatio otkupninu
1

Prema izještajima, broj otmica i zločina sa smrtnim ishodom u gradu Coatzacoalcos u stalnom je porastu. U 2018. godini zabilježeno je 49 otmica i ukupno 160 ubojstava

VIDEO

Ovo mi se dogodilo zato što je moj suprug kreten i nije htio platiti otkupninu, pisalo je na papiriću uz tijelo obezglavljeno tijelo žene.

Otmičari su ženi odrubili glavu, stavili je u crnu vreću za smeće i bacili je u grmlje u gradu Coatzacoalcos na istočnoj obali Meksičkog zaljeva, piše DailyMail

Prema informacijama lokalnih medija, otmičari su od njezinog supruga tražili četiri milijuna meksičkih pesosa, odnosno nešto više od milijuna i tristo tisuća kuna otkupnine.

Policija je identificirala tijelo i objavila da posmrtni ostaci pripadaju Susan Carreri, koja je oteta prije tjedan dana ispred kuće prijatelja, kamo je otišla pokupiti djecu s igranja. Na snimci nadzornih kamera vidi se maskirani otmičar koji je zgrabio Susan i ugurao je u svoj automobil. 

Nekoliko sati kasnije nakon pronalaska posmrtnih ostataka, njezin suprug Luis Manríquez je na Facebooku potvrdio da je Susan ubijena.

- Hvala vam svima na molitvama i dobrim željama da se moja supruga Susan Carrera sigurno vrati kući. Nažalost, preminula je - napisao je suprug.

Obitelj Carrera vlasnici su tvornice aluminija Pexaluminio čiji je ured u Coatzacoalcosu.

Policija zasad još nije uhitila osumnjičene za počinjenje jezivog zločina,nije poznato ni zašto su otmičari odlučili ubiti ženu i kako su komunicirali s njezinim suprugom. Prema izvještajima, broj otmica u gradu Coatzacoalcos u stalnom je porastu. U 2018. godini zabilježeno je 49 otmica i ukupno 160 ubojstava. 

Građani su najavili prosvjede i optužuju gradonačelnika Víctora Manuela Carranzu da ne radi dovoljno na sprečavanju nasilnih zločina. Naime, tijelo Susan Carrere pronađeno je samo nekoliko dana nakon što je otkriven leš 30-godišnje žene, pronađen u mjestu Tlacotalpan, sto km udaljenom od grada Veracruz, piše Mexico News Daily.

Janet Rodríguez Márquez oteta je krajem siječnja, a za njezino puštanje otmičari su također tražili veliku otkupninu. Obitelj je platila 500.000 meksičkih pesosa, odnosno oko 200.000 kuna, ali žena nije puštena, nego ubijena, a njezino tijelo bačeno je na izoliranu lokaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.