Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
136 komentara

Odustali od spin-offa, a Zoki poručio: Ništa nije Božji zakon

Milanović je odbio nagađanja da je SDP popustio pred pritiscima koalicijskog partnera HNS-a kad se radi o spin offu. Kaže da nisu odustali od uvođenja reda

Marijan Sušenj/PIXSELL
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
136 komentara

Premijer Zoran Milanović odbio je nagađanja da je SDP popustio pred pritiscima koalicijskog partnera HNS-a kad se radi o spin offu.

-Nismo odustali od uvođenja reda u državu, no vodimo računa o tome da budu zaštićeni najslabiji. Ništa nije Božji zakon - kazao je Milanović.

Na pitanje jesu li opet popustili pritisku HNS-a jer su prvo bili za pa protiv rekao je:

HNS je skloniji takvim modelima, SDP više gleda socijalnu stranu, odnosno da su to ljudi koji manje zarađuju, primjerice spremačice, kuhari i slično i zato treba vidjeti koje su stvarne uštede i koliki je pritisak na ljude. HNS je zagovarao taj model, ali stalno kalkuliramo i izračunavamo radi donošenja kvalitetnih odluka, što za razliku od drugih radimo – rekao je premijer Milanović i dodao da je Vlada jasna i kad se radi o tome kome treba otpisati dugovanja:

-Mislim da smo jako blizu dogovora sa bankama i teleoperaterima da se građanima koji duguju do deset tisuća kuna otpišu dugovanja jer su takvi dugovi manji od parničnih troškova, a korist od njih imaju samo fiškali - rekao je premijer prilikom posjeta poplavljenom Drnju.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message