Obavijesti

News

Komentari 112

Oglasio se i Dinamov igrač: 'U šoku sam, iskreno mi je žao...'

Oglasio se i Dinamov igrač: 'U šoku sam, iskreno mi je žao...'
1

Roditelji u šoku: 21-mjesečnog dječaka izgrizao je po licu pas ptičar čiji je vlasnik nogometaš Angelo Henriquez. Dječak je operiran i čak 50 šavova. Henriquez navodi kako je zaprepašten svime što se dogodilo...

VIDEO

Nakon što se u javnosti pojavila informacija kako je pas ptičar u petak ujutro u dvorištu obiteljske kuće na Jelenovcu u Zagrebu napao i izgrizao po licu 21-mjesečnog dječaka koji je potom hitno prebačen u Vinogradsku bolnicu, oglasio se i vlasnik psa, inače Dinamov nogometaš Angelo Henriquez.

- Iskreno mi je žao i zaprepašten sam onime što se dogodilo. Trenutno ne postoje riječi kojima mogu opisati kako se osjećam. U šoku sam. U stalnom sam kontaktu s roditeljima malog Maria i suosjećam s obitelji koja proživljava teške trenutke u strahu za svoje dijete i njegovo zdravlje. Iskreno mi je žao i dao bih sve da se ovo nije dogodilo. Nadam se da će sve biti u redu, a Mariju želim što brži oporavak - stoji u izjavi Henriqueza koju je objavio Dinamo na službenim stranicama kluba.

 

I like bothering Kron with hugs #Kronsito #mojpasito 🐶❤️#rainydays ⛈

A post shared by Angelo Henriquez Iturra (@anriquez9) on

Podsjetimo, dječak je hitno prebačen u Vinogradsku bolnicu, ima ozljede po licu, tjemenu, vratu i ušima. Srećom, pas mu nije ozlijedio vitalne organe poput očiju i živaca. Dječak je pod strogim nadzorom liječnika. Ključnih je idućih pet dana u kojima se treba spriječiti infekcija rana.

Otac dječaka kazao je za Novi list kako su svi u šoku.

- Sin je operiran i ima čak 50 šavova. I liječnici su zgroženi. Rekli su nam da ovakav opseg ozljeda još nisu imali prilike vidjeti. Još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Supruga i ja bili smo u kući, a prijateljica od bake čuvala je malog. Loptica s kojom se igrao sin u jednom času pala je s balkona u prizemlje. Dijete je s gospođom otišlo po lopticu u dvorište, a onda se dogodio užas. Žena je u panici dotrčala do mene i rekla da malog hitno moramo odvesti u bolnicu. Susjedov pas upao je u dvorište, zgrabio malog za lice i vukao ga. Djevojka je pozvala Hitnu pomoć, ispričavala se, a kasnije je i slala poruke da joj je žao, a njezin partner je samo rekao da mora ići, da žuri na trening – kazao je za Novi list otac dječaka. U šoku je, kaže, zbog reakcije vlasnika psa, nogometaša iz Čilea, koji je u Dinamo stigao prije dvije godine.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.