Obavijesti

News

Komentari 135

Medicinski tehničar u kolima Hitne je silovao pacijenticu?

Medicinski tehničar u kolima Hitne je silovao pacijenticu?
1

S djevojkom je u vozilu osim vozača bio i medicinski tehničar za kojega tvrdi da joj je dao injekciju koja ju je ošamutila, kad je došla k sebi shvatila je što se dogodilo

VIDEO

Medicinski tehničar Doma zdravlja iz Zavidovića u BiH je prije nekoliko dana prijavljen policiji zbog sumnje da je pokušao silovati djevojku M. S. koju su hitno prevozili u Zenicu, piše Dnevni avaz. 

Navodno je djevojci iznenada pozlilo pa ju je dežurni liječnik, nakon što joj je pružio prvu pomoć, odlučio poslati u Kantonalnu bolnicu. S djevojkom je u vozilu Hitne pomoći osim vozača bio i medicinski tehničar za kojega ona tvrdi da joj je dao injekciju koja ju je ošamutila, a kada je došla k sebi shvatila je što se dogodilo. O svemu je upoznata policija, kojoj je tehničar izjavio da nije imao nikakvog kontakta s djevojkom. Dom zdravlja u Zavidovićima je pokrenuo disciplinski postupak protiv medicinskog tehničara. 

- Djevojci je pozlilo zbog nagle aritmije. Vožnja je trajala dvadesetak minuta i djevojka je, nakon što je smještena u zeničku bolnicu, ispričala ocu da ju je naš radnik pokušao silovati - rekao je Halid Muhić, direktor Doma zdravlja u Zavidovićima. 

Otac djevojke pretukao tehničara

Otac djevojke je po povratku iz Zenice navratio u Dom zdravlja i pretukao medicinskog tehničara, a dežurnom liječniku je rekao da pretučeni zna zbog čega je dobio batine. Liječnik je sve prijavio policiji koja je uhitila razjarenog oca. 

- Nevezano za taj događaj, oca djevojke prijavili smo zbog nanošenja povreda našem radniku na radnom mjestu, kao i zbog umanjivanja sposobnosti dežurnog tima napadom na jednog zaposlenika. Ako se utvrdi lažno prijavljivanje djevojke, ići ćemo s kontra prijavom - rekao je Muhić, dodavši da, zbog digniteta ustanove, želi da izvede stvari načisto. 

Vozač hitne: Iz vozila je izašla na nogama, zahvalila i otišla

Prema pisanju Dnevnog avaza, policija je ispitala i vozača Hitne pomoći, koji je kazao da je kroz staklo kabine sve vrijeme vožnje, koja je trajala dvadesetak minuta, mogao gledati u prostor gdje su bili pacijentica i tehničar te da nije primijetio ništa sumnjivo.  

- Iz vozila je izašla na nogama, pozdravila nas i zahvalila na brzoj vožnji - kazao je vozač. Djevojka M.S. ne živi u BiH, ali je, prema riječima članova njene obitelji, zbog ovog događaja ostala u zemlji, navodi Dnevni avaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina
DOZNAJEMO Rade 13 noćnih na intenzivnoj: 'Tko će odgovarati ako pacijent umre zbog greške?'
RASPORED LIJEČNIKA U SISKU ZA SVIBANJ

DOZNAJEMO Rade 13 noćnih na intenzivnoj: 'Tko će odgovarati ako pacijent umre zbog greške?'

24sata dobila su na uvid novi raspored liječnika iz Siska za svibanj, a prema njemu neki liječnici rade svaku drugu noć, a dežurstva su i po 24 sata. - Nemamo dovoljno liječnika, kaže nam ravnatelj.