Obavijesti

News

Komentari 142

On planira izaći s 365 žena, a pravilo je da one plate večeru

Indijski fotograf planira izaći s 365 žena. Tvrdi da izlasci nisu romantične naravi nego da samo želi upoznati nove ljude. Najstarija pratilja imala je čak 105 godina

VIDEO

Većini ljudi dovoljna je ona jedna prava osoba u životu, no za indijskog fotografa vrijedi upravo suprotno. Sunder Ramu upustio se u neobičan izazov - planira izaći s 365 žena u godini. Za sada je bio na spoju s njih 110 i jedva čeka nova druženja, javlja Oddity Central.

Ramu tvrdi da nije novi Casanova, nego ima posve drugačije namjere. Naime, njegovi izlasci nisu romantične naravi već jednostavno želi upoznati nove ljude, a pritom ima i određena pravila - žene moraju njega izvesti i platiti jelo u restoranu, ili ga same skuhati.

- Navikao sam se biti sam, to me počelo strašiti. Odlučio sam istražiti  što mi se još nudi u životu i upoznati nove ljude. Izlasci u klubove čine se kao svojevrsna prijevara te sam zato odlučio krenuti u ovaj izazov - rekao je.

Najstarija pratilja imala 105 godina

Ramu je dosad bio na spojevima sa ženama različitih godina. Primjerice, jednom prilikom se družio s gospođom koja ima čak 105 godina, a da bi se uopće sreli, vozio je čak 10 sati.  Najmlađa pratilja je pak imala samo 21 godinu.

Iako je po struci fotograf, Ramu na druženja ne nosi fotoaparat. 

- Ne želim da fotoaparat ometa komunikaciju među nama - objašnjava Ramu.

Na ručak ga pozvala i žena političara

Koliko je popularan, potvrđuje i činjenica da žene doslovno čekaju u redu na izlazak s njim. Bio je na spoju s glumicom Ahreyom Sharan, poznatom novinarkom i popularnom indijskom pjevačicom  RJ Suchitra Karthik Kumar. Čak ga je na ručku u svom domu ugostila i supruga lokalnog političara.

Naravno, druženja nisu isključivo ograničenja na odlaske u restorane. Ramu je sa svojim pratiljama spreman otići u šetnju, šoping ili se baviti drugim aktivnostima. Tako ga je primjerice jedna djevojka odvela na tjelovježbu, a druga na pecanje.

Izađe na više spojeva u jednom danu

Iako je plan izaći sa 365 žena, koliko je i dana u godini, Ramu kaže da nije striktno određeno da ide na jedan izlazak dnevno. Ima dana kad ode na nekoliko spojeva dnevno, a potom par dana 'odmara'.

- Nekad me posao toliko iscrpi da jednostavno nemam volje upoznavati nikoga.  Ali takvi dani su rijetki - kaže indijski fotograf.

Novac koji uštedi donira u humanitarne svrhe

Novac koji uštedi od spojeva, na kraju svakog mjeseca Ramu donira neprofitnim organizacijama za prehranu siromašne djece. Budući da s muškarcima ne izlazi, sve zainteresirane poziva da i oni doniraju djeci besplatan obrok.

Nakon što dovrši svoj 'projekt', Ramu planira napisati knjigu ili scenarij po kojem će snimiti film.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo
Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...
OTKRIVAMO POČETNE POZICIJE

Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...

Domovinski pokret želi 20 posto funkcija, što znači 11 državnih tajnika i barem tri ministarstva, ali i slobodne ruke za svoje politike: "Nećemo dati da nam HDZ uvali ono što godinama nije riješeno da trpimo udarce."