Obavijesti

News

Komentari 177

On uopće nije smio voziti: Ubio je ljude vozeći u krivom smjeru

On uopće nije smio voziti: Ubio je ljude vozeći u krivom  smjeru
3

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 poginulo je troje ljudi. Nesreću je izazvao 44-godišnji hrvatski državljanin koji je vozio Toyotu njemačkih registracija u krivom smjeru

VIDEO

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 5.50 sati, na autocesti A3 Bregana – Zagreb – Lipovac u smjeru Lipovca, poginulo je troje ljudi.

Nesreću je izazvao 44-godišnji hrvatski državljanin koji je osobnim automobilom Toyota njemačkih registracija upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije, te se vozio trakom namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera, odnosno u zabranjenom smjeru. 

Kod mjesta Ilova, grad Kutina, prednjim djelom svog vozila udario je u prednji dio BMW-a zagrebačkih registracija, kojim je iz smjera Zagreba upravljao 35-godišnji vozač, dok mu je suvozač bio 31-godišnji muškarac.

Nakon toga osobni automobil njemačkih registracija je udario u središnju odbojnu ogradu te se zarotirao na kolniku, dok je automobil zagrebačkih registracija sletio na zelenu površinu.

Neposredno nakon ove prometne nesreće naišao je osobni automobil s lakom prikolicom slovenskih registracija, kojim je upravljao 65-godišnji vozač, a u koji su udarili otpali dijelovi prethodno razbijenih vozila.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradali 44-godišnjak iz Toyote i oba muškarca iz BMW-a, dok je na vozilu slovenskih registracija nastala materijalna šteta.

Za vrijeme obavljanja očevida promet južnom trakom autoceste od Kutine do Novske je bio obustavljen te se od 7.19 do 12.25 sati odvijao obilazno županijskom cestom. Očevid prometne nesreće je obavila zamjenica županijske državne odvjetnice u Sisku, uz asistenciju vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić te policijskih službenika Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku