Obavijesti

News

Komentari 7

Ona je pravo čudo! Ispala iz busa; sada govori i hoda

Ona je pravo čudo! Ispala iz busa; sada govori i hoda
3

Martinu su u bolnicu dovezli sa ozljedama glave, smrskanom nogom, i ozlljedama cijelog tijela. Liječnici nisu davali ohrabrujuće prognoze

VIDEO

Godinu dana provela je Martina Rukavina (15) po bolnicama i rehabilitacijama boreći se za život nakon što je nastradala u nesreći u Pleternici, nedaleko od njezina Zagrađa. Tada je s prijateljicom Katarinom Mihaljević ispala iz školskog autobusa nakon što su mu se u vožnji otvorila vrata. Katarina je poginula, a Martinu su u bolnicu dovezli sa smrskanom nogom, ozljedama glave i cijelog tijela. Liječnici roditeljima Snježani i Miji nisu davali ohrabrujuće prognoze.
- Tri mjeseca je bila u komi. Život joj je visio o koncu. Nogu su joj skrpali i nikad neće biti zdrava. Od početka je bila borac, a i mi smo činili sve da joj pomognemo. Napredak je išao polako, no ona danas pomalo hoda, bolje govori, vratilo joj se pamćenje, a i počela je čitati i pisati - rekao je tata Mija, koji je jedva dočekao da nakon 130 odlazaka u Krapinske toplice, gdje se njegova kći liječi, konačno djevojčicu doveze kući na vikend.
- Brat Marko je bio u šoku nakon nesreće jer je i on bio u autobusu i sve je to vidio - kaže tata dodajući kako i Martina sve više postavlja pitanja o nesreći.
- Svjesna je svega i prolazi različite faze - od smijeha, do plakanja i očajavanja. Zna da ništa neće biti isto. Sve to nas pogađa, ali smo sretni što je ona ipak tu - pričaju roditelji te baka i djed.
- Bilo je strašno to što se dogodilo, ali strašnije je još Katarininim roditeljima, koji su izgubili dijete. Taj vozač bio je kod nas dva puta, zvao je da pita kako je Martina. Nije ni njemu svejedno... - zaključila je baka Kata, koja pomaže svojoj mezimici da prohoda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...