News

Komentari 133

Ona je vozila Vatrene: 'Bila je oduševljena, to je velika čast'

Ona je vozila Vatrene: 'Bila je oduševljena, to je velika čast'

Ovaj dan će joj zasigurno ostati u sjećanju do kraja života. Na krovu busa vozila je najvrednije putnike ikad - dečke koji zajedno vrijede 370 milijuna eura...

Bila je oduševljena kad ju je voditelj smjene nazvao u petak i javio joj da će ona imati čast voziti naše dečke od aerodroma do Trga bana Jelačića", kaže Domagoj Zeba, glasnogovornik ZET-a. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezino ime je Nikolina Žiljak i iskusna je vozačica koja za zagrebačko prijevozno poduzeće radi već 9-10 godina. Kolege ju iznimno cijene i kažu da je izvanredna vozačica, pa su joj zato i povjereni naši nogometni reprezentativci, piše Express.

"Sigurno ne bismo dopustili bilo kome da vozi naše Vatrene. Oni su sto posto u sigurnim rukama", rekao je Zeba.  Inače, Nikolina Žiljak vozi buseve iz garaže u Dubravi i putnici koji kreću u raznim smjerovima ili dolaze na ovu početnu stanicu dobro ju poznaju jer vozi na linijama koje kreću iz ovog zagrebačkog kvarta. 

Ovaj dan će joj zasigurno ostati u sjećanju do kraja života. Na krovu busa vozila je najvrednije putnike ikad - dečke koji zajedno vrijede 370 milijuna eura. Od trenutka kad je preuzela bus u garaži, pa kad je s njim došla u Zračnu luku Franjo Tuđman i onda korakom do Trga bana Jelačića, pazeći na naše Vatrene koji su skakalo po krovu, ali i na desetke tisuća ljudi koji su iskakali pred autobus, smjena joj je trajala neprekidno više od 10 sati. 

"Smjena inače traje sedam sati, ali dobit će prekovremene i sigurno sutra dobiva slobodan dan", zaključio je njezin voditelj Damir Kostanjski koji za kolegicu ima samo riječi hvale.

Najčitaniji članci