Obavijesti

News

Komentari 27

Opasni robijaš silno želi kćer: 'Bit ću najbolji otac na svijetu'

Opasni robijaš silno želi kćer: 'Bit ću najbolji otac na svijetu'
1

Charles Bronson, jedan od najopasnijih britanskih zatvorenika, želi dijete sa svojom 27 godinama mlađom zaručnicom. On se trenutno nalazi u Wakefieldu, jednom od najzloglasnijih europskih zatvora

VIDEO

Među najopasnijim zatvorenicima posebnih jedinica koji su počinili okrutne zločine izvan i unutar zatvorskih zidova je Charles Bronson, najopakiji britanski zatvorenik. U zatvoru je više od 40 godina.

Bronson (64) očajnički želi dijete sa svojom zaručnicom Paulom Williamson (37). Tvrdi da bi bio idealan otac unatoč svom podebljem kriminalnom dosjeu.

- Želim to dijete. Oduvijek sam maštao o kćerkici po imenu Sophie. Bit ću najbolji otac na svijetu. Nadam se da će mi se taj san ostvariti, govori Bronson, a prenosi Mirror.

Požalio se na kako su se prošlog mjeseca dvojica pedofila vjenčala u zatvoru i da se njemu uskraćuju ista prava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pričaju o ljudskim pravima, a meni ne dopuštaju ono osnovno - napraviti dijete. Ako treba, ići ću na sud i izboriti se za ono što mi pripada, kaže Bronson, koji je svjestan da mu je jedina nada in vitro oplodnja.

268476304

 Paula je nedavno posjetila Charlesa u zatvoru u Wakefieldu, jednom od najzloglasnijih europskih zatvora.

- Bilo je vrlo emocionalno, pričali smo o djeci, kako će izgledati i zvati se. U početku je u planu bilo samo jedno, sad ih želimo još, kaže Paula, koja o djeci nije razmišljala prije nego je upoznala Bronsona.

- Nemam više 25 godina da mogu neke stvari ostaviti za kasnije. Želim djecu s Charlesom, odlučna je 37-godišnja glumica, koja je u veljači pokrenula kampanju za Bronsona kako bi dokazala da se promijenio. Skupilo se 11 tisuća potpisa i najavilo da se s njima ide u Downing Street, ulicu u kojoj živi premijerka Theresa May.

Bronsonov dosje obiluje fizičkim napadima, otmicama i krađama, a 1999. godine osuđen je na doživotnu kaznu zatvora nakon otmice čovjeka.

Rođen je 1952. u Lutonu kao Michael Gordon Peterson, a osim Charlesa Bronsona, koristio se i pseudonimom Charles Salvador. Sadašnje ime uzeo je po velikoj holivudskoj zvijezdi Charlesu Bronsonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.