Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Operira iz invalidskih kolica: 'Moji pacijenti ne mogu čekati!'

U SRBIJI: Prijelom mi onemogućava hodanje i oslanjanje na nogu, ali me ništa ne boli. Od mene ne treba raditi heroja, jednostavno, moji pacijenti ne mogu čekati, istaknula je prof. Grujičić

Foto: Instagram;
8 komentara

Na društvenim medijima ovih je dana hit snimke prof. Danice Grujičić, koju ni slomljeno stopalo nije spriječilo u obavljanju njezinog posla. Tako je prof. Grujičić s Odjela za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije, sa stopalom u gipsu operirala pacijenta sjedeći u invalidskim kolicima. 

- Moj prijelom noge ne bi trebao biti tema. Pacijenti koji leže kod mene na klinici su mnogo bolesniji od mene. Prijelom mi onemogućava hodanje i oslanjanje na nogu, ali me ništa ne boli. Od mene ne treba raditi heroja, jednostavno, moji pacijenti ne mogu čekati - rekla je prof. Grujičić za Blic.

Naime, prof. Grujičić je prije desetak dana slomila petu metatarzalnu kost stopala, odnosno malu kost stopala. Iako ne zvuči kao strašna fraktura, oporavak traje prilično dugo, a pacijent se duže vrijeme ne smije oslanjali na ozlijeđeno stopalo

- Iako sam zbog slomljene noge došla u situaciju ad ovisim o tuđoj pomoći, postoje oni kojima je pomoć potrebnija. Zato sam i danas sa svojim timom u operacijskoj sali - napisala je prod. Grujičić u postu na Instagramu.

- Uvijek će nas sprječavati nekakve prepreke koje ne možemo predvidjeti, ali samo je stvar naše volje da te prepreke savladamo. Pacijenti koje ja trebam operirati ne mogu čekati da se ja oporavljam mjesec i pol dana - rekla je prof. Danica Grujičić za Blic. 

Možda vas zanima i ovo:
Message