News

Komentari 0

Opljačkao trgovinu u Đurđevcu, policija ga je ubrzo uhvatila

Opljačkao trgovinu u Đurđevcu, policija ga je ubrzo uhvatila

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i ide u pritvor, kažu u policiji

Policija u Đurđevcu je dovršila kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 28-godišnjakom sa šireg đurđevačkog područja. Sumnjaju da je počinio razbojništvo.

- Sumnja se da je osumnjičeni u četvrtak, 16. prosinca oko 17.30 sati u Đurđevcu ušao maskiran u trgovinu te uz prijetnju zatražio od prodavačice da mu preda novac iz blagajne, što je ista učinila i predala mu više tisuća kuna. Točna materijalna šteta biti će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Osumnjičenik je ubrzo pronađen po policijskim službenicima nedaleko mjesta počinjenja kaznenog djela, a kod njega je pronađen novac za koji se sumnja da potječe od počinjenja navedenog kaznenog djela. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i bit će predan pritvorskom nadzorniku - objavila je policija.  

Najčitaniji članci