Obavijesti

News

Komentari 174

Oprostili su se od Tee i Josipa: Jedino nam Bog može pomoći

Oprostili su se od Tee i Josipa: Jedino nam Bog može pomoći
22

Zagreb: Josipa Šesta (18) su pokopali na groblju Miroševac. Nešto kasnije pokopali su i Teu Palić (17). Njih je ubio ljubomorni Dubravko Dopuđ jer ga je Tea ostavila

VIDEO

Nekoliko stotina ljudi ispratilo je u ponedjeljak na groblju Miroševac Josipa Šesta (18) kojeg je u četvrtak ubio Dubravko Dopuđ (30). Župnik je prije govora obrisao suze, a onda je naglasio kako je Josip 'ubijen mučkom smrću'.

- Ne razumijem da je tako nešto uopće moguće, da jedan tako mladi život bude istrgnut iz ljubavi roditeljskog doma i susjedstva. Vjerojatno nikada nećemo saznati zašto, to zna samo dragi Bog. Jedino znam da ga tamo gdje je otišao više neće mučiti ni plač ni tuga i sunce će zauvijek sjati nad njegovim čelom - rekao je župnik.

Josipovi prijatelji su prema dogovoru na sprovod došli u crnim hlačama, bijelim košuljama i s bijelim ružama.

Na sprovodu je bio i Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, koji je rekao ubijenog Josipa ne poznaje osobno no kako je smatrao svojom dužnošću da se pojavi na sprovodu. Bandić je rekao kako je ovo strašna tragedija.

- Dva mlada života su ugašena. To se ne događa svaki dan i dao Bog da se ne dogodi nikada više - rekao je Bandić. Dodao je i kako će biti na sprovodu Tee Palić (17) koji je u 15.50 sati.  

Teine prijjateljice nosile su bijele ruže

Iz mrtvačnice na Miroševcu odzvanjali su bolni jecaji obitelji ubijene Tee Palić (17) dok su pjevali 'Krist na žaliu'. Sestra je čvrsto stiskala njezinu sliku na prsima. 

- Stojimo ovdje puni pitanja i neutješni u ovom teškom trenutku. Jedino nam Bog može pomoći i jedino nas on može utješiti - kazao je svećenik u svom govoru.

- Bože, daj nam vjere i snage da ovo prebrodimo - rekao je. Na pokopu je bilo nekoliko stotina ljudi. Teina baka u jednom trenutku je morala sjesti. Prijateljice su nosile bijele ruže. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...