Obavijesti

News

Komentari 24

Sve su snimile kamere: Prvo je upucao pa izbo vlasnika dućana

BIH: Edin Gačić je ubio Sauda Sultanića i nakon toga pobjegao. Sve raspoložive snage Policijske stanice u Konjicu su na terenu, a u potragu za ubojicom stiglo im je pojačanje iz Mostara

VIDEO

U mjestu Podorašac kod Konjica u BiH jutros u 7.30 sati je Edin Gačić (43) iz Banje Luke, koji inače živi u Konjicu, ubio je 39-godišnjeg Sauda Sultanića.

- Ubojica je vlasnika prodavaonice upucao iz pištolja te ga potom izbo nožem. Sve je zabilježeno i nadzornim kamerama - rekao je za Bljesak.info dežurni tužitelj, koji provodi istragu. 

Policija je potvrdila da je ubojica Edin Gačić, koji je još uvijek je u bijegu. U Konjicu trenutno traje operativna akcija policije, sve raspoložive snage Policijske stanice u Konjicu su na terenu, a u potragu za ubojicom stiglo im je pojačanje iz Mostara. Kako su rekli inspektori koji rade na slučaju, opasan je i naoružan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako piše Dnevni avaz Edin Gačić je jutros oko 7.30 sati ušetao u prodavnicu u kojoj se nalazio nesretni Saud s kolegom. Kada je Saudov kolega otišao do WC-a, Edin je ubio Sauda. Iza njega su ostali supruga i troje djece.

Portal Bljesak.info piše kako je Gačić nekoliko mjeseci po završetku rata u BiH ubio suborca iz odreda 'El mudžahid' Ismeta Gunića. Osuđen je na osam godina zatvora, a kada je izdržao više od dvije trećine kazne, Gačić je stekao pravo na slobodne dopuste iz Kaznenopopravnog zavoda Zenica.

Nakon što je pušten na slobodan vikend, Gačić je 25. kolovoza 2002. godine otišao do stana svoje majke u Zenici i u nju hladnokrvno ispalio dva hica. Policija je ubojicu uhitila nekoliko dana kasnije, a Kantonalni sud ga je u veljači 2003. osudio na jedinstvenu kaznu od 20 godina zatvora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a