Obavijesti

News

Komentari 46

Optužen da je oštetio tvrtku za 150.000 kn, a postao direktor

Novom direktoru Čistoće u Metkoviću počinje suđenje jer je optužnica pravomoćna. Ako ga proglase krivim, doći će do novog apsurda. On će u ime tvrtke koju sada vodi morati tražiti od samog sebe da vrati štetu!

VIDEO

Novi metkovski gradonačelnik Dalibor Milan (HDZ) imenovao je za direktora komunalnog poduzeća Čistoća čovjeka kojeg DORH tereti da je isto to poduzeće oštetio za 150.000 kuna.

Željko Mordžin je postao novi direktor Čistoće prošli tjedan upravo odlukom Milana koji u tvrtki predstavlja grad. Mordžin je vodio Čistoću prije nego je na vlast došao Most, dok je gradom na Neretvi vladao Stipe Gabrić Jambo i dok se drugačije zvala.
Mordžin je i jedan od dva vijećnika HSS-a u metkovskom gradskom vijeću koji su u koaliciji sa HDZ-om. Drugi je upravo Jambo čiji je Mordžin suradnik. Novom direktoru uskoro počinje suđenje jer je optužnica pravomoćna. Tereti ga se da je potpuno neosnovano isplatio 150.000 kuna na računu tvrtke Dobranje ing iako za to nije bilo osnove. Ako Mordžina proglase krivim, doći će do novog apsurda. On će u ime tvrtke koju sada vodi morati tražiti od samog sebe da vrati štetu!

Novi HDZ-ov gradonačelnik Dalibor Milan koji je pravnik po struci, kaže da je toga svjestan, ali da Mordžinu vjeruje. Napominje da novi direktor nije došao izvana, nego je premješten s drugog, nižeg radnog mjesta u tvrtki na direktorsko mjesto nakon što je sadašnjem direktoru istekao mandat. Milan Kaže da Stipe Gabrić Jambo nije uvjetovao svoju podršku zapošljavanjem Mordžina, nego ga je on sam izabrao.

- Ako bude prvostupanjskom presudom proglašen krivim, odmah će biti razriješen. No, ja sam pravnik i uvjeren sam iz svega viđenog u njegovu nevinost i da će to dokazati. On je ranije imao rezultate i imam povjerenja u njega. Firma je zapuštena, potrebni su projekti i uvjeren sam da će dobro raditi svoj posao – kaže nam Dalibor Milan.

On nam otkriva i da ima veći trošak zbog repova koje mu je ostavio Most. Kaže da pročelnici koje je postavio Božo Petrov nisu održali obećanje i dali mu mandat na raspolaganje. Petrov je obećavao da s njim odlaze ljudi koje je imenovao. S druge strane, kaže, četvorica kojoj je Petrov dao otkaz, sudski su vraćeni na posao. Na četiri funkcije, Milan kaže da tako ima po dva čovjeka koje treba plaćati. A to je oko 50.000 kuna bruto mjesečno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...