Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
100 komentara

Optužila ih za 'javnu kuću', a odgovor našla na stupu u ulici

Mi želimo svoje muževe sačuvati kod kuće jer žele da idu tamo. Zato Vas obavještavamo neka te žene idu kod svoje mušterije, između ostalog stoji u pismu koje potpisuju “mještani Vardarske”.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
100 komentara

Poštovani Antonio, pošto imate stanare, morate voditi računa o njima, a pogotovo pošto su kod vas sve žene, uvod je pisma koje je u poštanskom sandučiću pronašao Antonio (26) iz zagrebačke Dubrave.

Njegova susjeda iz Vardarske ulice obratila mu se anonimno nezadovoljna izborom stanarki koje je primio u svoj dom.

- Naša Vardarska ulica uvijek je bila povučena, a sad smo dobili javnu kuću. Tako da jedni dolaze, a drugi odlaze, pa čak i u jutarnjim satima - navodi dalje nepoznata autorica.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Prvo nisam mogao vjerovati, a onda sam se počeo smijati. Na kući su još radovi. U jednom stanu živimo ja i supruga, u drugom jedna gospođa srednjih godina. Nije nas bilo oko dva tjedna. Friško sam se oženio, pa smo bili na medenome mjesecu. Kući smo se vratili 20. srpnja. Kako imam psa, o kojem se netko trebao brinuti, dok smo bili na putovanju, ovdje su boravile šogorica i njezina prijateljica - kroz smijeh priča ovaj mladić.

Priznaje da su nove “stanarke” bile mlađe, zgodne cure u dobi od oko 26-27 godina, no kaže kako nema govora o “javnoj kući”, koju u pismu spominje dežurna dušobrižnica iz ulice.

- Kako nismo bili ovdje, doista ne znamo tko je to dolazio i odlazio, no u podrumu je bravarska radionica, a u susjednoj kući i limarska, čiji su klijenti uglavnom muškarci - govori Antonio dok se njegov engleski buldog lijeno odmara na podu.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon početnog šoka odlučio se malo našaliti. Pismo je kopirao, dopisao svoj odgovor te ga zalijepio na stup u blizini svoje kuće. Tamo je stajalo izloženo kiši i suncu dok ga netko nije fotografirao i objavio u lokalnoj grupi na društvenoj mreži. Prepiska susjeda u kratkom je roku postala pravi hit na internetu.

- Zovu me poznanici, šalju poruke i zezamo se na moj račun. Vidim i kako prolaznici staju kod stupa, čitaju pismo, a zatim s osmijehom odlaze dalje. Žao mi je što se susjeda nije potpisala, volio bih znati tko je autorica - kaže Antonio, koji u Vardarskoj ulici stanuje oko dvije godine. Dodaje kako ni s kim od susjeda nije u sukobu.

- Susjedi su se znali požaliti na glasnu muziku ako bi nam došli prijatelji ili bismo imali neki tulum - iskren je Antonio.

Tko je zabrinuta autorica pisma i čije su muževe “zaludile” mlade djevojke, nisu nam znali reći ni ostali mještani Vardarske.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Pitajte moju suprugu, ja sam svaku večer doma. I nas susjede zanima tko to ima ‘bordel’ u ulici jer ništa neobično nismo primijetili - kazao je mještanin.

Smatra da je autorica neka ljubomorna žena s previše slobodnog vremena.

- Što se koga tiče što ljudi rade u svoja četiri zida - u prolazu poručuje drugi mještanin.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message