Obavijesti

News

Komentari 6

Optužili sina poznatog suca iz Slavonskog Broda. Terete ga da je omogućio trošenje kokaina

Optužili sina poznatog suca iz Slavonskog Broda. Terete ga da je omogućio trošenje kokaina

Hrvoja Živića se tereti za počinjenje djela iz Kaznenog zakona 191 - 'omogućavanje trošenja droga', tijekom 2019. i 2020. godine. Slučaj je iz Slavonskog Broda prebačen na sud u Požegu

VIDEO

Jako lijepo od vas, upravo tim riječima sudac Mirko Živić komentirao je otkriće 24sata da je protiv njegovog sina Hrvoja Živića podignuta optužnica zbog omogućavanja trošenja droge.

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi potvrdilo je informaciju kako je protiv Hrvoja Živića podignuta optužnica zbog toga što je tijekom 2019. i 2020. godine u Slavonskom Brodu većem broju osoba omogućio konzumiranje kokaina. Prema optužnici, sve to dogodilo se u apartmanu u užem centru Slavonskog Broda, u blizini noćnih klubova, a koji je inače u vlasništvu obitelji Živić.

Inače, prema dostupnim informacijama ovaj predmet nalazi se na Općinskom sudu u Požegi, odnosno uvidom u e-predmet vidljivo je kako je predmet dodijeljen sucu tog suda Antunu Akšamoviću. Isto tako, vidljivo je da je predmet pokrenut krajem ožujka ove godine, te su do sada održane četiri sjednice optužnog vijeća, na kojima se optužnica trebala odbaciti ili potvrditi, ali zanimljivo, sve su četiri odgođene.

Prvobitno se ovaj predmet trebao voditi na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Kako doznajemo, prebacili su ga u Požegu jer je otac Mirko sudac kaznenog odjela na tom sudu. Kontaktirali smo tatu Mirka i pitali ga imali saznanja da je protiv njegovog sina Hrvoja podignuta optužnica, na što nam je on rekao: 'O čemu vi pričate, zašto vi to mene zovete? Tko je vama dao moj broj telefona? Ako želite o tim stvarima pričati, imate tužiteljstvo i sud i njih nazovite', rekao nam je te više puta ponovio 'jako lijepo od vas'.

Treba istaknuti i kako se sina, protiv kojeg je podignuta optužnica, tereti za počinjenje djela iz Kaznenog zakona 191 - 'omogućavanje trošenja droga', a prema tom zakonu, za počinjenje tog kaznenog djela predviđena je kazna zatvora i do pet godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...
Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo