Obavijesti

News

Komentari 112

Oralno ga zadovoljavala, a on dodirivao njenu malodobnu kći

Dvojac je uhićen u srpnju prošle godine nakon što su zatečeni na djelu.  Majka je je sličnim situacijama dijete izlagala i u njenoj mlađoj dobi. Počinje im suđenje...

VIDEO

Ženi koja je u automobilu oralno zadovoljavala svog partnera dok je on na stražnjem sjedalu dodirivao kćer sudit će se na za trgovinu ljudima na štetu malodobne kćeri.

Dvojac je uhićen u srpnju prošle godine nakon što su zatečeni na djelu.  Majka je je sličnim situacijama dijete izlagala i u njenoj mlađoj dobi.

Suđenje počinje na šibenskom Županijskom sudu, a optužbu u tom slučaju zastupat će zadarsko Županijsko odvjetništvo, koje je protiv njih podiglo optužnicu još u rujnu prošle godine.

- Predsjednik vijeća Županijskog suda u Zadru dostavio je prijedlog da se za suđenje u kaznenom predmetu protiv optužene B.B. i optuženog Ž.Š. zbog kaznenog djela iz članka 106., stavka 3. Kaznenog zakona u povodu optužnice Županijskog državnog odvjetništva od 14. rujna 2016. godine, odredi drugi stvarno nadležan sud. U prijedlogu se navodi da taj sud iz objektivnih razloga nije u mogućnosti suditi optuženicima u prvom stupnju, jer su svi suci tog suda isključeni zbog sudjelovanja u radu na predmetu u pretkaznenom postupku, odnosno u postupku ispitivanja optužnice, stoji u obrazloženju Vrhovnog suda koje potpisuje predsjednica vijeća Senka Klarić-Baranović, a prenosi Zadarski list.

Optužnica protiv majke i njezina partnera za seks, koja je u međuvremenu bila preinačena u smislu pravne kvalifikacije kaznenog djela, nije dostupna za javnost zbog zaštite malodobne žrtve. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.