Obavijesti

News

Komentari 192

Orešković: Situacija je teška, ali spremni smo raditi u 2016.

Orešković: Situacija je teška, ali spremni smo raditi u 2016.
1

Želim svim građanima Hrvatske i Hrvatima u dijaspori poželjeti sretnu Novu godinu, koja će pružiti puno zdravlja, optimizma, puno sreće i uspjeha, rekao je mandatar

VIDEO

Nadam se da ćemo se svi evo naći sa najbližima i sa prijateljima, i sa obitelji, i da ćemo biti zahvalni za 2015. godinu. Ovom prilikom želim svim građanima Hrvatske i Hrvatima u dijaspori poželjeti sretnu Novu godinu, godinu koja će pružiti puno zdravlja, optimizma, i tako već puno, puno sreće i uspjeha, rekao je mandatar Tihomir Orešković za Novu TV.

Orešković kaže da je svjestan da je teška situacija. 

- Ja mogu reći da smo spremni raditi i pokrenuti i da na kraju evo nama je cilj da je bolja Hrvatska, za sve nas, ne samo za par nego za cijelu Hrvatsku - rekao je.

Nije htio komentirati planirane mjere štednje već je svima poželio sretnu novu 2016. godinu.

- Mislim da se nadam da će se danas svi građani malo opustiti i uživati i evo, 2016. nas opet čeka rad i jedva čekam pokrenuti je, samo ću to komentirati u ovom trenutku. Svima vama i vašima, najljepšu 2016. i nadam se da ćete i vi isto malo uživati ovih dana i da ćete se za Novu godinu malo opustiti i uživati s vašima, sve najbolje - kazao je.

Novi mandatar gostovao je i u Dnevniku HRT-a. Ponovio je svoju čestitku te se osvrnuo na dosadašnja iskustva u vrhu hrvatske politike.

- Dojmovi su mi vrlo pozitivni, meni je bitno da što više informacija dobijem sada, da upoznam ljude i njihove kvalitete, pa da izaberemo najkvalitetnije ljude. Neka imena se već vrte. Uskoro slijede i ozbiljniji razgovori - istaknuo je. 

Ponovio je i kako zna što ih čeka te da su spremni početi raditi. Kazao je i kako već ima prijetelje u Hrvatskoj jer je ovdje živio pet godina. 

- Našao sam se s prijateljima danas, nalazimo se i večeras. Slavim rođendan kroz par sati... Ali i Novu godinu slavimo.

Narod zna, ovdje sam živio od 2009. do 2014. godine, imam ovdje prijatelja, upoznao sam u pet godina prijatelje i ljude iz poslovnog svijeta, ali i iz cijele Hrvatske ljude.

Obitelj se smjestila, živio sam tu već 5 godina. Tu sam rođen, kad su me pitali jesam li spremna vratiti se, svi smo jedva čekali. Zagreb je moj grad, tu se osjećamo doma, i supruga i cure - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 192
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi