Obavijesti

News

Komentari 34

Ornela Vištica (24) otkriva koji joj plesovi leže i čega se boji

Ornela Vištica (24) otkriva koji joj plesovi leže i čega se boji
1

Mlada glumica Ornela Vištica kaže da voli sebe pogledati na televizijskom ekranu, ali da joj je neugodno gledati svoje lice na televiziji kad su nazočni drugi

VIDEO

Glumica Ornela Vištica (24) široj se publici predstavila ulogom Karmen u seriji “Larin izbor”. Ta mlada i samozatajna djevojka, među ostalim, govori engleski i španjolski te je trostruka pobjednica u recitiranju na županijskim natjecanjima Dani hrvatskog jezika u Mostaru. Dobila je i nagradu za najbolji scenski nastup Govorničke škole i autorica je komedije u osam prizora “Ženidba”, koju je napisala u 3. razredu srednje škole. O njenim uspjesima i talentu još će se sigurno čuti, a plesačku darovitost pokazala je u showu “Ples sa zvijezdama”, u kojem je trenutačno gledamo. 


Express: Je li plesanje u showu “Ples sa zvijezdama” izazov za vas, zadaju li vam neki koraci muke? 

Izazov je plesati, naravno. Trudila sam se sve muke i poteškoće staviti na stranu i voditi se mišlju da samo osmijehom i pozitivnom energijom mogu svladati korake i ples u kratkom vremenskom razdoblju.


Express: Koji vam plesovi idu najbolje, a koje ste, primjerice, teže savladali? 

Uživala sam plešući tango, rumbu, sambu, jedva sam uspjela suzbiti euforiju. Svaki ples je poseban na svoj način i žao mi je da sam imala otpor u jiveu.

Express: U kojoj je mjeri to što ste izabrali da budete glumica odredilo cijeli vaš život? Što je to tako zarazno na daskama?

- Priznajem da ponekad znam zanemariti ljude oko sebe jer sam previše koncentrirana na ono što radim. Opet, svi oni koji me znaju odmalena brzo mi oproste i poštuju glumu kao moju ljubav, strast i moj poziv.


Express: Je li televizija najjednostavniji put za razvoj karijere glumca?

Svi krenemo različito. Smatram da je faktor sreće ključan. Znam da sam upisala Akademiju zbog kazališnih dasaka, ali danas me zanimaju igra pred kamerom, prirodnost, dobro svjetlo, zajednička kreativna energija ljudi koji stvaraju dobar kadar. 

>>> Cijeli intervju pročitajte u Expressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature