Obavijesti

News

Komentari 18

Ornela Vištica: Najteže mi je glumiti u ljubavnom trokutu

Ornela Vištica: Najteže mi je glumiti u ljubavnom trokutu
1

Mlada zvijezda "Larinog izbora", Ornela Vištica otkriva je li bolje ljubiti kolegu ili nekog izvan branše, zašto ne voli tulume i zašto snima film o rodnoj Hercegovini

VIDEO

24express: U domaćim kinima publika i dalje luduje za filmom “Larin izbor: Izgubljeni princ”, no još više raste iščekivanje za drugom sezonom serije o Lari i Jaši. Jednaku popularnost kao što je imaju dva glavna lika postigla je krčmarica i gatara Karmen koju tumačite. Što gledatelji mogu očekivati od vašeg lika u drugoj sezoni serije?

- Bit će jako zanimljivo, ali detalje vam ne smijem i neću otkriti. Samo ću reći da mi je velika čast što glumim i u drugoj sezoni serije koja je postigla tako velik uspjeh. I danas se čudim što nas toliko ljudi gleda, a osobito mi je slatko kad me ljudi, pogotovo djeca, prepoznaju na ulici.

24express: Nedavno ste se vratili iz Sarajeva gdje ste s kolegicama Doris Pinčić i Jagodom Kumrić bile gošće Sarajevo film festivala. Kakvi su vaši dojmovi?

- Sarajevo je grad koji ima specifičnu dušu. Slično kao moj rodni Mostar. Sarajlije su uvijek dobronamjerni i jako lijepo su nas prihvatili. Bio je poseban osjećaj prošetati crvenim tepihom baš u tom gradu i osjećala sam se počašćeno.

24express: U isto vrijeme ondje je bila i Angelina Jolie. Jeste li je možda srele?

- Nažalost, ne! Mimoišle smo se, što mi je posebno žao jer smo odsjele u istom hotelu. Doris, Jagoda i ja imale smo let iz Sarajeva rano ujutro pa se nismo uspjele vidjeti, ali nadam se da će se i to jednom dogoditi.

24express: Glumit ćete i u filmu “Muza”. O čemu se radi?

- Ne mogu još detaljno govoriti o Muzi jer glavnu riječ ne vodim ja nego Igor i Fran-Juraj Prižmić iz Menorah Filma, u čijoj se produkciji film realizira. Radi se o velikom projektu čije snimanje počinje početkom iduće godine, kako sada stvari stoje, no prije toga ću snimiti jedan “passion project” vezan uz moju rodnu Hercegovinu, čiju ljepotu i stoljetnu baštinu želim ovjekovječiti dokumentarnim filmom naziva “Hercegovino, ljubavi moja”.

24express: Karmen je u seriji ljubavnica. Biste li pristali na takvu ulogu i u stvarnom životu kad biste shvatili da je vaš idealan muškarac zauzet?

- Teško je pričati o relacijama u trokutu. Uvijek se sjetim dana kada smo snimali upravo te scene, ljubavnica - žena -muškarac, i to su mi bile najteže scene u “Larinu izboru”. Svjesna sam da se takve stvari ljudima događaju, ali ne bih voljela stajati ni na jednoj strani tog trokuta. Ja sam u tom trenutku igrala ljubavnicu, ali bilo mi je teško braniti svoju poziciju s obzirom na to koliko su Tamara Garbajs i Mladen Vulić koji igraju Vjeru i Alena bili uvjerljivi u svojoj glumi.

>>> Cijeli intervjuu pročitajte u 24sataExpressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...