Obavijesti

News

Komentari 54

Osječki HDZ ima novog šefa; Ivić: Nije bilo pritiska na mene

Osječki HDZ ima novog šefa; Ivić: Nije bilo pritiska na mene
1

Nije bilo ni pritisaka. Riječ je, isključivo, o osobnoj odluci da se ovo riješi na dostojanstven način i da se na pravi šteta stranci, rekao je u subotu Tomislav Ivić

VIDEO

Tomislav Ivić podnio je ostavku na mjesto predsjednika osječko-baranjskog HDZ-a. Na tome će ga mjestu zamijeniti dr. Davorin Bubalović, a koji će i dalje obnašati funkciju predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Beloga Manastira.

- Podnio sam neopozivu ostavku zbog gubitka povjerenja dijela članova Županijskog odbora. Na taj je način nemoguće dalje kvalitetno raditi, posebice uvažavajući činjenicu da su pred nama lokalni izbori. To je jedini i glavni razlog podnošenja ostavke - obznanio je pred novinarima u Osijeku Ivić, dosadašnji predsjednik županijskog HDZ-a dodajući kako će i dalje ostati članom Županijskog odbora.

Odgovarajući na novinarska pitanja, Ivić je rekao kako nije imao problema u komunikaciji sa stranačkom središnjicom i predsjednikom Tomislavom Karamarkom.

- Nije bilo ni pritisaka. Riječ je, isključivo, o osobnoj odluci da se ovo riješi na dostojanstven način i da se ne pravi šteta stranci - obrazložio je on.

Njegovu punu podršku u daljnjem radu, kako je dodao, imat će novi predsjednik dr. Bubalović.

- Učinili smo nešto što je mali korak u profiliranju naše stranke. Pod Tomislavom Ivićem smo ostvarili zavidan rezultat te mu se zahvaljujem na ovom činu. Riječ je o profiliranom i kvalitetnom političaru jer da nije tako, sada ne bismo sjedili u ovako prijateljskom okruženju. On će sigurno ostati dio našega tima - rekao je novoizabrani predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a dr. Davorin Bubalović te odgovorio na novinarski upit kako nisu nespojive funkcije predsjednika gradskog i županijskog odbora.

- Nisam onaj koji voli gomilati funkcije, ali ako budem morao birati, bit ću predsjednik županijske organizacije - potvrdio je on.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...