Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Osječki mališani iščuđavali se crnom Šegrtu Hlapiću

HRVATSKI JAPANAC: Majka mu je iz Japana, otac iz Afrike. On se doselio u Hrvatsku i naučio jezik. Djeci glumi tamnoputog Šegrta Hlapića

Marin Tironi
Foto: Marin Tironi
4 komentara

Tamnoputi Japanac Kazuhiro Tamari (24) nastoji biti veseo kao ptica, hrabar kao kraljević i dobar kao sunce kako bi što bolje odigrao ulogu malog postolara Hlapića.
- Crni Hlapić? Zašto ne? Siguran sam da je to idealan način da se djeci izmami osmijeh na lice - rekao je Kazuhiro. Ulogu je dobio u osječkom kazalištu “Branimir Mihaljević” i nada se da će postati slavan. Iz Kogoshime, najjužnijega grada u Japanu, došao je u Dubrovnik, očuhov rodni grad, još prije 10 godina. Nemirni duh natjerao ga je da obiđe sve gradove i otoke u Hrvatskoj. Radio je kao turistički vodič i novinar, a potom je iz hobija počeo glumiti. Glumačke snove namjerava ostvariti u Zagrebu, pa se konačno odlučio za život u njemu prije četiri godine. Hrvatsku obožava jer su ljudi ležerni i nitko se ne ljuti na njega ako kasni. Hrvatski jezik naučio je za tri godine i smatra ga kompliciranijim od japanskog. Dodao je kako ga još muče padeži, koje nikako ne može svladati.
- Klinci umiru od smijeha čim otvorim usta - priznao je mladi glumac.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message