Obavijesti

News

Komentari 13

Osječko-baranjska županija: Može li tko ugroziti Šišljagića?

Osječko-baranjska županija: Može li tko ugroziti Šišljagića?
4

Iako u bitci za župana ima zdravu i brojnu konkurenciju, prema anketama se čini kako nije nemoguće da Vladimir Šišljagić (HDSSB) pobjedu ostvari i u prvom krugu

VIDEO

Slavonija je uspavana ljepotica koju moramo probuditi i svima pokazati koliko je moćna te što sve može ponuditi mladim ljudima kako vlastitu perspektivu više ne bi tražili daleko od nje, rekao je početkom ožujka na predstavljanju svoje kandidature za župana Županije Osječko-baranjske Miroslav Varga, bivši ugledni SDP-ovac, a sadašnji hrvatski laburist. 

Dežurni HDSSB-ovi komentatori po raznim forumima Miroslavu Vargi su odmah po isticanju njegove kandidature 'prorekli' da na svoju službenu Facebook stranicu neće prikupiti ni 300 "lajkova", a ovaj certificirani Google AdWords trener ih je brojem bitno većim od 300 demantirao već u nekoliko dana. 

Unatoč svemu, Vargini izgledi su gotovo nikakvi

Međutim, koliko god Miroslav Varga danas na karti Hrvatske doživljavao Osijek kao hrvatsku 'Silicijsku dolinu' (u čemu je i on dosta doprinio!), njegovi izgledi na lokalnim izborima, sudeći po anketama, gotovo su nikakvi. 

Izgleda da će njegova želja o barem 20 startup projekata, koji će izaći iz Osijeka, ustuknuti pred kandidatima koji javno ne najavljuju ništa. 

Josip Vuković obećava nemoguće 

Ili, poput Josipa Vukovića, kandidata Nezavisne liste Ante Đapića, obećavaju nemoguće, odnosno otvaranje "svake godine u svakom slavonskom i baranjskom selu barem jednog gospodarskog objekta – farme, staklenika ili plastenika voća, povrća ili cvijeća" ili izgradnju velike tvornice smrznute hrane. 

Što planira Hajduković nitko ne zna

Kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a za župana je Domagoj Hajduković, saborski zastupnik o čijim aktivnostima na lokalnoj razini se ne zna ništa. Ali ni o njegovim planovima na dužnosti župana! 

Voditelj TV emisije kandidat HDZ-a

U kampanju se bila uključila i Osječka televizija najavljujući jumbo plakatima emisiju Slavonsko veselje koja se, inače, u tom mediju emitira već godinama. Međutim, voditelj emisije Goran Ivanović Lac bit će kandidat HDZ za župana Osječko-baranjske županije. 

Sve ankete ukazuju na glatku pobjedu Vladimira Šišljagića, predsjednika HDSSB-a i aktualnog župana. Nije nemoguće da Šišljagić pobjedu ostvari i u prvom krugu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca