Obavijesti

News

Još samo danas osvojite party vrijedan 10.000 kuna u jednom od četiri grada!

Još samo danas osvojite party vrijedan 10.000 kuna u jednom od četiri grada!

Pošaljite danas do ponoći video svoje ekipe ili fotku (sigurno je imate), osmislite joj kreativno ime i objasnite zašto je baš vaša ekipa najbolja za roštiljanje. Dobitnike će dočekati meso i piće za 10 ljudi, roštilj, muzika...

VIDEO

Hvalite se da godinama imate najbolju ekipu za roštiljanje? Odlično, jer sad nastupate vi i možete osvojiti genijalnu stvar - party za sve njih. I ne, nije šala. Sve što morate napraviti je prijaviti se na veliki nagradni natječaj ovogodišnjeg Chill&Grilla do danas do kraja dana. Za vrhunski party dobitnicima se osigurava - pozicija za roštiljanje, s velikim grill roštiljem i malim električnim roštiljem, suncobrani koji ih štite od sunca i kiše, te hladnjaci za hlađenje klope i cuge. Na svom će prostoru imati i klupice za chillanje, dekice, jastuke... Dobit će i meso za grill i ribu, te dvije gajbe pive, razna vina i bezalkoholna pića. A da bi roštilj bio potpun, bit će tu i raznih začina, salata... Dobitnike će dočekati i sav potreban materijal za kuhanje - posuđe, salvete, ali i proizvodi za čišćenje. A da zabava bude potpuna, pobrinut će se DJ Jurki, koji će dobitnike tri sata zabavljati vrhunskom glazbom. A kako bi barem mali dio atmosfere prenijeli našim gledateljima, dobitnici će snimiti i Chill&Grill video show. Dobitnici iz Zagreba u roštilju na Bundeku uživat će već ovaj vikend - 22. svibnja. 

Happy,Young,Family,Barbecuing,Meat,On,The,Grill.

Zadatak nije težak. Pošaljite video svoje ekipe ili fotku (sigurno je imate), osmislite joj kreativno ime i objasnite zašto je baš vaša ekipa najbolja za roštiljanje. Uz to morate odabrati u kojem gradu želite da vam organiziramo privatni pary - Zagrebu, Splitu, Rijeci ili Osijeku. Sretni dobitnici neće morati ni o čemu razmišljati jer će ih dočetati baš sve - vrhunsko meso za grill, piće, roštilj, a sve u vrijednosti od 10.000 kuna. Možda ove izazovne godine roštilj, kao i život, moramo prilagoditi novim uvjetima, ali zato ćemo uživati dvostruko više. 

Dobitnici će u gradu po izboru osvojiti:

- privatni Chill&Grill party
- DJ-a za glazbenim pultom
- sve što je potrebno za roštiljanje
- hranu i piće za cijelu ekipu (do 10 osoba)
- gostovanje u Chill&Grill video showu

Požurite s prijavama jer nagradni natječaj traje do danas u ponoć, a sigurni smo da će vaša ekipa biti oduševljena. Imamo i datume po gradovima. Uz Zagreb 22.05. dobitnici će uživati u Osijeku u parku Katakombe 29.05., u Rijeci u Parku prirode Učka 05.06., a u Splitu u parku Zvončac, 12.06..

Young,People,Having,Fun,On,The,Terrace,,Drinking,Beers,And

Ubodite najbolju lokaciju i nagradite ekipu

Za vas imamo još jedan nagradni natječaj koji sigurno ne želite propustiti. Svi znamo da pivo izvrsno paše uz roštilj. Ako smatrate da ste pravi prijatelj, onda ćete se sigurno zauzeti za svoju ekipu i osvojiti Karlovačko 6 pack - jer najljepše je među svojima! A sve što morate napraviti je na našoj karti na stranici www.chillgrill.hr otkriti svima najbolju lokaciju za roštiljanje i označiti je na karti. Nagrađujemo 40 najoriginalnijih prijava, prijaviti se možete ovdje, a natječaj traje do 31. svibnja. No, to nije sve. Ako vam nedostaje inspiracije, na stranici ćete pronaći i brojne recepte kojima ćete zasigurno razvesliti svoje bližnje.  

24sata Online Chill&Grill 2021. širi se diljem Hrvatske, a očekuje vas više od mjesec dana roštiljanja, dobre mjuze, konkretnih nagrada i fine klope! 

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina i Labud.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa