Obavijesti

News

Komentari 90

Ostao bez vlasnika: Maltezera udomio čovjek koji ga je spasio

Ostao bez vlasnika: Maltezera udomio čovjek koji ga je spasio
1

Maltezera, čiji su vlasnici poginuli u nesreći na bjelovarskoj obilaznici, udomio je spasilac. No spreman je odreći ga se ukoliko se javi netko od rodbine tragično poginule obitelji Turek

VIDEO

Maltezera čiji su vlasnici, obitelj Turek, poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći u utorak na bjelovarskoj obilaznici, ipak neće ostati sam. Njega je udomio spasilac koji ga je nakon nesreće izvukao iz smrskanog Golfa.  

Ipak spreman je odreći ga se ukoliko se javi netko od rodbine tragično poginule obitelji tko bi htio njihovog psa, javlja portal Zvono.

- Nakon što smo zbrinuli ozlijeđene, ponovno smo se vratili na mjesto stravične nesreće, kako bi još jednom sve pregledali. Otvorio sam bočna vrata Golfa i ugledo između sjedala malo klupko, onda sam shvatio da je riječ o psu, nije lajao, samo je spustio pogled. Bio je preplašen, ali bez ozljeda. Došao je drugi kolega i uzeo psa kojeg je na kraju i zbrinuo kod sebe - rekao je dlatnik bjelovarske Hitne pomoći Sanjin V.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, Stjepan Turek (66), njegova supruga Marijana (64) i njihova kći Slavica (31) u utorak poslije podne vraćali su se kući u Slatinu iz Zagreba sa sajma cvijeća. Na ravnom dijelu ceste kraj Bjelovara Mercedes kutinskih registracija, koji je vozio Andrija Dominković (57), točno kad su prilazili Golfu iz suprotnog smjera, naglo je skrenuo na drugu stranu. Na cesti nije bilo tragova kočenja. Stravičan direktni sudar odnio je živote Turekovih, kao i život Andrije te njegove kćeri Ane (32).

Druga kći Josipa (26) i Andrijina nećakinja Martina (26) teško ozlijeđene prevezene su u bjelovarsku opću bolnicu. Dok policija i odvjetništvo utvrđuju što je izazvalo najveću prometnu nesreću u tom kraju, šokirani mještani Slatine pale svijeće za drage susjede.

Stjepan je koncesiju za obavljanje dimnjačarskih poslova i popularni kafić Fontana u središtu Slatine. Dimnjačarski posao preuzeo je njegov sin Stjepan, dok je pokojna Slavica vodila brigu o kafiću.

Gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš  proglasio je četvrtak 11. svibnja 2017. godine Danom žalosti na području Grada Slatine.

Obitelj Turek u petak će biti pokopana.

Velika tuga zavladala i u Predavcu 

Velika tuga zavladala je i u u bjelovarskom prigradskom naselju Predavac, gdje živi obitelj Dominković. Njih četvero vraćalo se iz Virovitice gdje imaju trgovinu, ispričali su nam poznanici obitelji. Kako su nam kazali, trebali su u 18 sati doći na misu povodom Sv. Nikole, zaštitnika putnika i djece. Mještani Predavca u crkvi su saznali tragičnu vijest.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...