News

Komentari 141

Ostavila trojicu pred oltarom, a zatim se udala za svoju kumu

Ostavila trojicu pred oltarom, a zatim se udala za svoju kumu

Velika Britanija: Kada joj je Sarah priznala svoje osjećaje, Kerry je shvatila da je razlog zbog kojeg se nije mogla smiriti uz onog pravog, jer je čekala - onu pravu

'Odbjegla nevjesta' koja je ostavila već tri muškarca gotovo pred oltarom napokon je vezala bračni čvor udavši se za - ženu. I to ne bilo koju ženu, već za najbolju prijateljicu koja joj je trebala biti kuma na posljednjem vjenčanju

Kerry De’ath (29) iz Velike Britanije prvo je pobjegla od svog zaručnika Craiga Smitha (32) nekoliko mjeseci prije nego što su se trebali vjenčati na Floridi. Par je za to vjenčanje godinama štedio novac. 

Nakon toga je bila s drugim dečkom Daveom Futterom (29) dvije i pol godine, a ostavila ga je čim ju je zaprosio.

Nakon Futtera hodala je s Nickom Farmerom (29), a par je čak počeo živjeti zajedno. Zaručili su se, isplanirali vjenčanje te su poslali pozivnice, ali se njen cijeli život promijenio nakon što joj je Sarah Woodford (33) priznala kako je zaljubljena u nju, i to šest tjedana prije "velikog dana". 

Kerry je tada shvatila kako se dotad nije mogla s nikim skrasiti upravo jer je homoseksualka. Ostavila je svog zaručnika, ali nije mu htjela odmah otkriti prave razloge prekida, javlja Daily Mail.

Nakon šest mjeseci veze Sarah je zaprosila Kerry te su se vjenčale. Djevojka je rekla kako joj je vjenčanje bilo najbolji dan u životu.

- Znam da sve zvuči kao scenarij filma, ali ne možete planirati u koga ćete se zaljubiti. Uvijek sam mislila kako ću se vjenčati za muškarca, ali mislim da sam samo željela biti "normalna". Svaki put kada bih s muškarcem bila u vezi, pobjegla bih kada bi stvar postala ozbiljna. Nisam mogla vjerovati kada mi je Sarah prišla - ispričala je Kerry. 

Dodaje kako nije znala kakvi su njeni osjećaji, ali joj je nakon toga bilo sve veliko olakšanje. Istaknula je i kako su ju prijatelji samo htjeli vidjeti sretnu te je i njima bilo olakšanje kada su shvatili da će se zaista vjenčati.

Ima dvoje djece iz prve veze

Kerry inače ima dvoje djece iz veze s Craigom Smithom, s kojim je bila 11 godina. Vjerovala je kako je on "onaj pravi", ali je na kraju pobjegla od njega. Njen bivši dečko Nick rekao je kako je sretan zbog Kerry te sve što želi je vidjeti ju sretnu. Istaknuo je kako mu se čini da je sreću u ljubavi napokon pronašla sa ženom.

Najčitaniji članci