Ostavili ga: Spakirali mu stvari i svezali ga za šipku na stanici | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 160

Ostavili ga: Spakirali mu stvari i svezali ga za šipku na stanici

Ostavili ga: Spakirali mu stvari i svezali ga za šipku na stanici
1

Po Kaija su u petak došli prijatelji životinja. Ljudima koji su ga napustili prijeti doživotna zabrana držanja ljubimaca, a on već ima stotine ponuda za novi dom

VIDEO

Prošlog petka netko je na željezničkoj postaji u škotskom Aryju ostavio dvogodišnjeg križanca shar-peija, zavezanog za ogradu. Uz njega je stajao kovčeg s njegovim stvarima - zdjelicom za hranu, dekicom, hranom i igračkom.

Nesretni pas stajao je tako neko vrijeme dok ga nisu uočili zaposlenici kolodvora i pozvali udrugu za zaštitu životinja. Preko mikročipa uspjeli su doći do bivših vlasnika i saznati da se pas zove Kai i da ima dvije-tri godine. No ljudi na čiju je adresu Kai prijavljen prodali su ga 2013. preko interneta, no nisu znali reći točno kome. 

Udruga za zaštitu životinja pozvala je javnost da im pomogne pronaći Kaijeve vlasnike kojima prijeti doživotna zabrana držanja kućnih ljubimaca.

- Kai je divan pas, dobre naravi. Brinut ćemo se o njemu dok mu ne nađemo prikladan dom, kazao je Stewart Taylor, inspektor za zaštitu životinja. U samo par sati od kada je objavljena priča o Kaiju, za udomljavanje se javilo više od 100 ljudi, javlja Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 160

VIDEO

Rebro opet bez klime: 'Sinu su jedva uspjeli staviti braunilu koliko su mu se znojile ruke'
OČAJNI PACIJENTI I OSOBLJE

Rebro opet bez klime: 'Sinu su jedva uspjeli staviti braunilu koliko su mu se znojile ruke'

Ne rade klime. Gore je pakao. Imamo ventilator koji kad god mogu nosimo sa sobom, ali tako je svake godine. Nama koji radimo na vrhu zgrade je najgore. U produžetku RTG-a si kao u slijepom crijevu, bez zraka, na 800 stupnjeva - ispričale su nam medicinske sestre.