Obavijesti

News

Komentari 104

SDP za Zagreb želi Ostojića; Bernardić: Ja sam borac, ali...

SDP za Zagreb želi Ostojića; Bernardić: Ja sam borac, ali...
6

Nisam čovjek koji odustaje, čovjek kojem je to u biću. Po prirodi sam borac, ali Predsjedništvo ima pravo donijeti političku odluku, kaže Bernardić nakon sjednice

VIDEO

SDP je u srijedu iza 20 sati poslao priopćenje u kojem se navodi kako Predsjedništvo te stranke predlaže da Rajko Ostojić, aktualni ministar zdravlja, bude kandidat u utrci za gradonačelnika Zagreba. Davor Bernardić koji je trebao biti SDP-ov kandidat za tu funkciju je nakon sjednice Predsjedništva stranke rekao sljedeće: 

- Nisam čovjek koji odustaje, čovjek kojem je to u biću. Ja sam po prirodi borac, ali Predsjedništvo ima pravo donijeti političku odluku i Gradski odbor će sljedeći tjedan razmotriti odluku koju je donijelo Predsjedništvo stranke. Sigurno će zagrebački SDP-a pobijediti na izborima u svibnju.

Predsjedništvo SDP-a svoj je prijedlog poslalo zagrebačkom SDP-u na čijem je čelu Bernardić i oni moraju za sedam dana odlučiti o tom prijedlogu. Ako ga ne prihvate slijedi raspuštanje zagrebačkog SDP-a. 

Komadina: Odluka Predsjedništva je dobra za Zagreb i Zagrepčane

Zlatko Komadina je nakon sjednice Predsjedništva stranke rekao kako je odluka Predsjedništva dobra za Zagreb, Zagrepčane, SDP i Bernardića. Na navodne informacije da je na sjednici šutio, Komadina je rekao kako on nikad ne šuti. Na pitanje novinara za koga je on, Ostojića ili Bernardića, Komadina je rekao kako je on za SDP. 

- Svatko od nas ima svoje stavove, ja vam nemam tu što dodati - rekao je Komadina.

Lovrić: Je l' vam ja izgledam agresivno? 

Marinu Lovrić su novinari nakon sjednice Predsjedništva tražili da komentira navode da su ona i Milanka Opačić u retorici bile najagresivnije protiv Davor Bernardića.

- Je l' vam ja izgledam agresivno - odvratila je Lovrić. Na informacije da su Lovrić i Opačić tražile raspuštanje Gradske organizacije, Lovrić kaže "krivo ste informirani". 

- Predsjedništvo ima pravo na odluku, za argumente ćete pitati sve druge koji su bili na Predsjedništvu, ja sam vam odgovorila - rekla je Lovrić  

Predsjedništvo SDP-a se sastalo u srijedu oko 17 sati, a sjednica je trajala do 20 sati. Na nju je došao i Bernardić iako su neki mislili da neće doći. Tada je kazao kako će izjavu dati nakon sastanka. 

"Ispeci pa reci"

I Mirando Mrsić nije imao komentara prije početka sjednice, Rječit je bio samo Zlatko Komadina.

- Stara narodna kaže prvo ispeci pa reci. Kako ništa nismo ispekli, nemam što reći. Pričekajmo kraj sjednice - rekao je ulazeći u središnjicu stranke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao