Obavijesti

News

Komentari 4

Osudili su je jer je okrivila starca za krađu kupusa

Biserka K. iz Koprivnice posumnjala je da starac u džepovima skriva kupus, no tamo ga nije bilo. Njega je to toliko pogodilo da je završio u bolnici

VIDEO

Zbog vrećice ribanog kiselog kupusa prodavačica Biserka K. (40) iz Koprivnice danas je na uvjetnoj kazni. U ožujku prošle godine na blagajni koprivničkog Konzuma u kojem radi zaustavila je umirovljenog Vida L. Posumnjala je da starac u džepovima skriva kiseli kupus, no tamo ga nije bilo. Vida je to, kazao nam je, toliko pogodilo da je završio na pregledu u bolnici. Biserku je tužio za klevetu. Općinski sud u Koprivnici prodavačicu je pravomoćno osudio na kaznu od 1608 kuna i uvjetno na godinu dana. Također, mora platiti 200 kuna sudskih troškova te sav trošak koji je Vid imao, no visinu tog iznosa nismo uspjeli saznati. Umirovljenik je, naime, angažirao odvjetnika. Presudom nije zadovoljan jer je očekivao i novac za duševne boli. Ponovno će zaposliti svog odvjetnika te tužiti prodavačicu. Ovaj put planira sudski tražiti odštetu. Neraspoložena za razgovor Biserka želi što prije zaboraviti cijelu priču.
- Branila sam se sama. Nisam imala odvjetnika, jer da sam ga imala, presuda bi sigurno bila drukčija. Nemojte se ljutiti, ali samo želim sve to što prije zaboraviti - tiho je prokomentirala te nas zamolila da je više ne uznemiravamo. Sutkinja Općinskog suda kaže kako takav slučaj još nije imala niti je ikada čula nešto slično.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao