Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Otac kroz suze: Srce moje, ni ti mene nisi zaboravila

Curica boluje od tumora na mozgu. Udomiteljica je do kontrole htjela da joj naprave magnetsku rezonancu, ali su im dali termin tek u studenom...

H. Jelavić/Pixsell
Foto: H. Jelavić/Pixsell
9 komentara

Pregled u Splitu potvrdio je da dvogodišnjakinja iz Zadra, oboljela od tumora na mozgu, ima učestale epileptične napadaje. Nalazi koje je dobila u utorak lošiji su od onih koje je djevojčica napravila u lipnju prošle godine. Njezina udomiteljica Lili Lončar primijetila je to i prošlog tjedna. Tada je djevojčica prvi put imala epileptični napadaj poslijepodne, tijekom igre. Do tada ih je dobivala samo u polusnu, kad se budila ili išla spavati.
- Morali smo pričekati da zaspi kako bi joj mogli snimiti glavu. Nalazi su pokazali da je na lijevoj strani promijenjeno žarište. Na lijevoj strani joj je glava operirana, a cijela desna strana tijela joj je nepokretna - rekla je Lili Lončar nakon snimanja u bolnici.
Troškova pregleda nije bilo jer je djevojčica na pregled došla s uputnicom, a putne troškove do Splita platili su Lončarevi.
Po povratku kući Lončar i djevojčica su se na autobusnom kolodvoru u Šibeniku srele s njezinim ocem Dušanom Jovanovićem (21). On je bez stalnih primanja i ne može viđati kćer koliko bi to želio. U međuvremenu mu je majka oboljela od karcinoma te Dušan sad novac troši posjećujući i nju.
- Tata, tata! - vikala je djevojčica uz osmijeh kad je oko 14.30 sati ugledala Dušana.
- Srce moje. Ni ti mene nisi zaboravila - jedva je kroz suze prozborio Dušan. U kafiću na autobusnom kolodvoru popili su sok i kavu.
- To mi je prilika da razveselim dijete. U ovim trenucima vidim njezine osmijehe i njezino najveće veselje - zaključila je Lončar.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message