News

Komentari 128

Otac Splićanina koji je nestao u Beogradu: 'Samo da ga nađem, da ga još jedanput poljubim...'

Otac Splićanina koji je nestao u Beogradu: 'Samo da ga nađem, da ga još jedanput poljubim...'

Matejev otac Nenad otputovao je u Beograd kako bi pomogao tražiti sina, a policija je danas stigla pred klub Gotik gdje je Matej posljednji put viđen. Riječna policija u čamcima pretražuje i rijeku

Beogradska policija pretražuje područje pred klubom Gotik u Beogradu gdje je posljednji put u petak rano ujutro viđen nestali Splićanin Matej Periš, prenosi Blic.  Kako piše Kurir, nadzorne kamere snimile su Splićanina kako izlazi iz kluba u kojem se zabavljao i spušta se stepenicama prema jednom splavu.

Pogledajte video: Splićanin nestao u Beogradu

Oko podneva je počela patrolirati i riječna policija. Policija je ušla u trag posljednjim kontaktima nestalog Mateja, a poznata je i njegova posljednja lokacija prije nego što je mobitel ugašen.

Četvorica policajaca nalaze se na šetnici između kluba i rijeke.

Policija jutros nije ulazila u prostorije kluba, a nadzorne kamere na ulazu u klub okrenute su prema lokalu pa to znači da su zatvorene.

Jučer su Periševi prijatelji pretražili cijeli klub pokušavajući ga pronaći.

Njegovi prijatelji rekli su kako su prvo išli na večeru u jedan restoran u Beton hali, a zatim i u klub Gotik. 

U nekom trenutku shvatili su da Mateja nema i počeli ga tražiti. Na izlazu iz kluba shvatili su da je njegova jakna još uvijek u garderobi. Nastavili su potragu i oko kluba, a na kraju su otišli u svoj smještaj nadajući se da će Matej do jutra doći.

Kada se to nije dogodilo pozvali su policiju.

U Beograd je danas otišao i otac nestalog mladića kako bi pomogao u potrazi. 

- Evo, jedan mladi momak na početku svog života... sa završenim fakultetom...Da vam kažem iskreno, puno vremena je prošlo od kada smo se posljednji put čuli, nada mi kopni... Samo da Mateja nađem, pa makar ga morao samo jednom poljubiti - rekao je kroz suze za srpske medije otac Nenad Periš.

Zahvalio je srpskoj policiji koja, kako kaže, profesionalno i stručno radi svoj posao kako bi pronašla Mateja.

Periš je rekao da je njegov sin, diplomirani ekonomist i bivši vaterpolist, i ranije slavio Novu godinu van Hrvatske i da je bio na dočeku u Pragu, Budimpešti, a sada po prvi put i u Beogradu.

Nenad Periš, međunarodni je vaterpolo sudac, kaže da su mu pomoć ponudili mnogi iz srpskog vaterpola, među kojima su bivši vaterpolist Igor Milanović i pomoćnik ministra sporta Darko Udovičić.- Tisuću ljudi se javilo da ponudi pomoć. Jedan čovjek iz Beograda, kojeg ne poznajem, javio se i ponudio mi svoj stan na Zelenom vencu. Svima zahvaljujem na suosjećanju, ali najvažnija je informacija. Zato molim sve koji nešto znaju da jave policiji, makar i anonimno, da bismo saznali što se dogodilo - rekao je Periš.

- Muče me neke dileme: ispred kluba i u klubu nema nikakvih tragova krvi, kose ili bilo čega što bi ukazivalo na sukob. Nije mi jasno da nitko od osoblja "Gotika" nije vidio kada je i gdje je otišao moj sin. Apsolutno ništa, kao ni gosti koji su bili ispred kluba. Tučnjave nije bilo, nikakvog incidenta, a Mateja nema. Izuzete su sve kamere u "Gotiku" i na okolnim objektima i putovima koje se sada pregledavaju, valjda će one otkriti nešto - rekao je Periš u ranijim izjavama.

Najčitaniji članci