Obavijesti

News

Komentari 60

Otimale i silovale autostopere te im krale spermu za rituale

Otimale i silovale autostopere te im krale spermu za rituale
1

Tri djevojke i njihova pomagača su uhitili kad su nakon sudara od policije zatražili da im dohvati 33 rabljena prezervativa iz razbijenog auta. Već su dva tjedna u pritvoru

VIDEO

Policija u Zimbabveu prošle je nedjelje uhitila tri žene koje sumnjiče da su otimale i drogirale autostopere te im krale spermu. Navodno im je pomagao i muškarac, javlja Daily Mail. Ponudile bi prijevoz muškarcima, odvele ih na osamljeno mjesto i uz prijetnju pištoljem prisiljavale na seks, nekada i bez zaštite. Silovateljice bi zatim skupile spermu i muškarca izbacile iz auta. 

Uhvaćene su u gradu Gweru kad su nakon prometne nesreće pitale policajce da im iz razbijenog auta izvade rabljene prezervative. Našli su 33 od kojih je u nekima bila sperma. 

Odmah su uhitili Rosemary Chakwizira (24), Sophie Nhokwara (26) i Netsai Nhokwara (24) te muškarca koji je obično vozio auto i skrivio prometnu te ubio pješaka.

Kako javlja The Herald, Rosemary i Sophie su sestre, a Netsai im je sestrična. Muškarac je u vezi s jednom od djevojaka. Spermu su navodno prodavale za korištenje u ritualima. 

Od njihova uhićenja zatvor je pod opsadom ljutite rulje koja zahtjeva da ih vidi.

- Šokirani smo ovim što se događa u našem društvu gdje sada žene seksualno zlostavljaju muškarce. Čini se da su se strane promijenile. No kako od toga preživljavaju? Nekad smo s njima pili u noćnom klubu, no nismo znali da su one iza tih slučajeva, rekao je mještanin Harry Mohammed Misi za lokalni radio. 

Žene su djelovale u gradu Gweru, u Harareu i provinciji Mashonaland West. Policija je pozvala njihove žrtve da se jave i identificiraju svoje silovateljice kako bi ih mogli kazneno goniti. 

U Zimbabveu su žrtve silovanja sve češće muškarci. Šef policije Augustine Chihuri morao je prošle godine upozoriti napadačice da će ih kazniti 'propisno, bez straha i ustupaka'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.