News

Komentari 10

Otišla u Italiju kako bi se udala pa završila u ropstvu: Otrovala se da pobjegne od mučitelja

Otišla u Italiju kako bi se udala pa završila u ropstvu: Otrovala se da pobjegne od mučitelja

Mladić je djevojci iz Srbije poslao 400 eura za put, a po njenom dolasku u Italiju dočekala ju je prava noćna mora. Mladićeva obitelj djevojku je zarobila, izgladnjivala, tukla i tjerala da se prostituira

Srpska državljanka (22) otišla je Italiju u nadi za boljim životom i pronalaskom ljubavi, a ono što ju je dočekalo nije očekivala.

Kako prenosi Bologna today, djevojku je u Italiju namamio mladić kojeg je upoznala preko društvene mreže Facebook. Obećao joj je brak, a kako se nalazila u veoma lošoj materijalnoj situaciji nije mnogo razmišljala o njegovoj ponudi.

Mladić joj je poslao 400 eura za put, a po njenom dolasku u Italiju dočekala ju je prava noćna mora. Mladićeva obitelj djevojku je zarobila, izgladnjivala, tukla i tjerala da se prostituira.

Dobivala je dva obroka dnevno, zbog čega je u bolnicu stigla sa 45 kilograma. Kako bi pobjegla, djevojka je danima pila deterdžent što je prouzrokovalo visoku temperaturu. Njezini su mučitelji pomislili da ima koronu i odvezli ju u bolnici.

U bolnici je ispričala što je proživjela, a njezini mučitelji su odmah uhićeni. Istragom policije u Bologni ispostavilo se da obitelj nije podrijetlom iz Italije. Dvojica sinova i majka su iz Kosova, dok je partner majke državljanin Rumunjske.

 

 

Najčitaniji članci