Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
68 komentara

Otpale cigle i fasada sa zgrade, komad od 20 kila uništio auto

Vlasnik uništenog automobila rekao je kako je zgrada stara oko 130 godina, a fasada na njoj nije obnovljena. Kaže kako je uvjeren da bi komad koji je pao na njegov auto mogao ubiti nekoga

Foto: Ivan Pavić/24sata
68 komentara

Šteta je auta. Drugog nemam. Ali sva je sreća da nitko tu nije prolazio. Ovaj komad od 20 kilograma koji je probio vjetrobran bi nekoga mogao ubiti, rekao nam je vlasnik automobila koji je sinoć u potpunosti razbijen nakon što je na njega pala veća količina žbuke sa zgrade u Ulici Ante Kovačića u Zagrebu.

Foto: Ivan Pavić/24sata

S vrha zgrade otpao je veći komad cigli i betona koji je putem još otkidao komade fasade, a onda je taj komad 'sletio' na auto. Limarija auta je u potpunosti uništena, kao i vjetrobran kroz koji je veliki komad prošao te završio na suvozačkom sjedalu.

Vlasnik je istaknuo kako je zgrada stara oko 130 godina, a fasada na njoj nije nikada obnavljana. Dodaje kako nije niti znao što se dogodilo nego mu je to dojavila policija koja je o nesreći napravila i zapisnik.

Foto: Ivan Pavić/24sata

- Tražit ću odštetu, ali ne znam koliko ću imati od toga. Oni će procijeniti totalnu štetu, a ja ću opet ostati bez auta. Nije to neki novi auto, ali mi je koristio. Vozio je. Drugog nemam - dodaje vlasnik.

Zapitao se i je li treba netko stradati kako bi se problem sa žbukom koja otpada sa zgrada u Zagrebu konačno riješio.

Foto: snimio čitatelj 24sata

- Ova zgrada je stara, kao i sve ostale oko nje. U Gajevoj je nekoliko njih obnovljeno, a obnovljen je i dio zgrade do ovog djela koji se sad odlomio. Da je tu netko prolazio u trenutku pada, živ ne bi ostao. To je ogroman komad betona - zaključio je vlasnik.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message