Obavijesti

News

Komentari 42

Otvorena prva samoposlužna trgovina: Ne prodaju alkohol

Otvorena prva samoposlužna trgovina: Ne prodaju alkohol
1

U trgovini je dostupno oko 200 proizvoda, uključujući mliječne proizvode, meso, slatkiše, kruh i pića, s prilagodljivim sustavom hlađenja koji hranu čuva svježom.Nalazi se i aparat za vruća pića, iako alkohol nije dostupan

VIDEO

Poljski lanac supermarketa Lewiatan lansirao je svoju prvu samoposlužnu prodavaonicu u Krakovu kao odgovor na zabranu rada nedjeljom u Poljskoj.

Trgovina, koja je sličnog dizajna kao i automat, otvorena je 24 sata dnevno, uključujući praznike i nedjelje - prenosi NFP.

U trgovini je dostupno oko 200 proizvoda, uključujući mliječne proizvode, meso, slatkiše, kruh i pića, s prilagodljivim sustavom hlađenja koji hranu čuva svježom.

U trgovinama se nalazi i aparat za vruća pića, iako alkohol nije dostupan, jer trgovina ne može prepoznati jesu li kupci stariji od 18 godina.

Napuštenu tvornicu cementa pretvorio je u zdanje iz snova
Napuštenu tvornicu cementa pretvorio je u zdanje iz snova

- Korištenjem fino podešene transportne trake, naručeni proizvod prebacuje se u posebno dizalo, koje skuplja kupljene proizvode i dostavlja ih na prozor gdje se kupuju -  rekao je Kazimierz Mars, potpredsjednik mreže Lewiatan Małopolska u priopćenju za javnost.

Samoposlužna trgovina pokrenuta je kao odgovor na zabranu rada nedjeljom u Poljskoj. Zabranu su zagovarali sindikati uz podršku crkve, a zatim ju je podržala i vladajuća stranka Zakona i pravde (PiS) .

Predstavljen je kao način da se radnicima omogući da nedjelje provode sa svojim obiteljima, istovremeno podržavajući mala, neovisna poduzeća protiv velikih međunarodnih trgovačkih lanaca.

Predsjednik firme rekao je da su samoposlužne trgovine otvorili kako bi ispunili očekivanja kupaca koji žele kupovati u bilo koje vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca