News

Komentari 150

Otvorio kafić, završio u zatvoru

Otvorio kafić, završio u zatvoru

U ponedjeljak oko 7.45 sati, policajci su u ugostiteljskom objektu zatekli 67-godišnjeg vlasnika, 69-godišnju djelatnicu te dva gosta u dobi od 53 i 62 godine. Gosti su sjedili za stolom i konzumirali alkoholna pića

Pulska je policija u ponedjeljak potvrdila sumnju da je na području općine Marčane  67-godišnji državljanin Srbije otvaranjem kafića počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolest te ga je po završetku kriminalističkog istraživanja privela u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

Kako je u utorak priopćila PU istarska, vlasnik kafića je zatečen je s djelatnicom i dva gosta.

Radom na terenu policijski službenici prikupili su informacije da ugostiteljski objekt na području Marčane radi suprotno odluci Stožera civilne zaštite RH.  U ponedjeljak oko 7.45 sati, policajci su u ugostiteljskom objektu zatekli 67-godišnjeg vlasnika, 69-godišnju djelatnicu te dva gosta u dobi od 53 i 62 godine. Gosti su sjedili za stolom i konzumirali alkoholna pića, a ni oni ni djelatnica nisu nosili maske za lice.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, policijski službenici izdali su im prekršajne naloge, dok se protiv vlasnika objekta podnosi kaznena prijava te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u ponedjeljak navečer priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Najčitaniji članci